E2a

Sådan finder du de bedste logik puslespil og bøger

Den menneskelige hjerne har brug for regelmæssig motion og stimulering til at holde det skarpe og fungerer godt. Hvilken bedre måde at gøre dette, men for at fordybe dig i logik puslespil og hjernevridere fra tid til anden. Her er en liste over nogle af de bedste logik puslespil og bøger, du måske ønsker at afprøve med dine venner og familie.

 1. Verdens bedste logiske gåder - Denne særlige udgave blev offentliggjort i 2008 af syv skatte Publikationer og indeholder 140 sider i en række af gåder og spil. Denne actionfyldte Bogen er inddelt i seks kategorier efter de anvendte kompetencer: matematiske ræsonnementer puslespil, der kombinerer både matematiske færdigheder og logik, Diskrete Ræsonnement Puslespil, hvilket ville sætte nogen logik solver på prøve, Logic Riddles, lateral tænkning puslespil, som omfatter klassiske gåder sikker på at blive en favorit for enhver social sammenkomst Praktiske Ræsonnement Puslespil, som er interessante puzzles bruger virkelige situationer, og Realistiske og vanskelige gåder - være parat til at løse en engagerende teaser puslespil eller et sind puslespil.
 2. Martin Gardner tvaersboeger - Martin Gardner er en kendt matematik puslespil, og logik ekspert. For årtier af hans liv og karriere har han udgivet mange logiske puslespilsbrikker og bøger. Tjek nogen af disse titler, der vil helt sikkert holde din hjerne optaget - på en meget mere sjov og sundere måde.
 3. Det kolossale bog af korte gåder og problemer - Enhver logik puslespil kenderen og hjerne teaser aficionado ville glæde i denne seneste Martin Gardner kollektion. Denne bog er kolossal faktisk indeholder mere end 300 illustrationer og propfyldte af gåder grupperet og arrangeret fra den letteste til de mest vanskelige og ufattelige dem. Bortset fra ni nye matematiske gåder medtaget af Gardner, bogen har også løsninger, svar, etc. på bagsiden.
  • Den Colossal Book of Mathematics: Klassisk puslespil, paradokser og problemer - Dette er den ultimative matematik puslespil, elskers drøm. Offentliggjort i 2001, bogen indeholder 50 matematiske gåder og spil, som touch-mange fag som grundlæggende aritmetik algebra, geometri, trigonometri, uendelig, topologi, etc. Bogen er også ledsaget af 320 stregtegninger. Mange problemer skal løses på pen og papir.
  • Min bedste Matematiske og logiske gåder - I dette værk udgivet i 1994, har han udarbejdet 70 stykker af hans bedste tankespil og gåder, der stammer fra hans egen matematiske spil kolonne. Puslespil entusiaster ligeledes ville nyde nye og udfordrende sind gåder med spændende titler som de ødelagte skakbræt, Tilbagekomsten Explorer, Scrambled Box Tops, The gaffel i vejen, rørende Cigaretter, Bronx vs Brooklyn, og mange flere. Denne bog indeholder også løsninger, svar, etc. på bagsiden.
  • Indviklede gåder og Tantalizing Teasers - Denne 1988 årgang er en samling af 93 logik og matematiske gåder, herunder hjernevridere, gåder, spørgsmål og problemer med et twist af humor og vid der ville helt sikkert holde nogen beskæftiget i timevis. Løsninger, svar, etc. er inkluderet på bagsiden.
  • Underholdende Matematiske Puslespil - Denne 1986 volumen fokuserer på matematiske gåder ikke kun beregnet til matematik geni. Et grundlæggende kendskab til matematik vil hjælpe nogen løse disse math-relaterede tankespil. Bogen indeholder 65 illustrationer ledsaget af løsninger til hvert enkelt problem.
 4. Puzzle firkantede bøger - Puzzle Square forfatter Luke Hall har samlet klassiske og nye gåder for både nybegyndere og eksperter. Der er tre bøger udgivet omkring 2006: Puzzle Square tankespil, sind Benders og tankespil alle omfatter en lang række aktiviteter som Sudoku, matematiske gåder, antal gitre, logiske gåder, logiske problemer, sekventielle puslespil og slagskibe.
Sådan finder du de bedste logik puslespil og bøger. Verdens bedste logiske gåder.
Sådan finder du de bedste logik puslespil og bøger. Verdens bedste logiske gåder.

Prøv din hånd på nogen af disse logik puslespil og bøger og give din hjerne en meget velfortjent øvelse. Det er aldrig for sent at skærpe din logik og matematiske færdigheder. Nu ved du, hvordan du deler logik puslespil og bøger med din familie og venner i sammenkomster at indgyde nogle sjove og læring.