E2a

Sådan får du en lukket bil lease

Leasing en bil er ligesom at leje

Leasing en bil er ligesom at leje. Den eneste forskel mellem leje og leasing er, at leasing tager længere tid, normalt et par måneder til et par år, afhængigt af kontrakten. Der er to former for leasing: en tidsubegrænset leasing-og en lukket leasingkontrakt. Open-end leasingaftaler normalt bruges til kommercielle virksomheder. I denne type leasing bærer leasingtageren de udgifter ved afslutningen af lejekontrakten. På den anden side er en lukket leasing anvendes af personer, der ønsker at køre en ny bil, men planlægger ikke at købe det. Denne form for leasing er bedre end den åbne ende leasingkontrakt, idet ved slutningen af leasingperioden, lejeren simpelthen returnerer bilen til leasingselskabet uden at betale for noget, medmindre bilen er blevet beskadiget under den tid af lejekontrakten. Federal regler strengt, at den type lejemålet skal anføres tydeligt på lejekontrakten at undgå forvirring mellem lejeren og leasingselskabet. Hvis du planlægger at lease en bil, så læs videre.

Sådan får du en lukket bil lease. Beslut dig for et bilmærke og model, du ønsker at lease.
Sådan får du en lukket bil lease. Beslut dig for et bilmærke og model, du ønsker at lease.
  • Beslut dig for et bilmærke og model, du ønsker at lease. Forskning online eller besøge bilforhandlere om, hvilken type bil er brændstoføkonomiske at spare dig dyrebare dollars på gas, og som har en lav vedligeholdelse. Når du har besluttet, besøge en bilforhandler, der bærer mærke af bil, du ønsker, og tale med dem om leasing dit valgte model.
  • Understreg til bilforhandleren, som du vil have en lukket bil lease. Angiv det antal måneder, som du ønsker at lease bilen. Vilkårene kan enten være 24, 36 eller 48 måneder. Jo længere du vil lease bilen, jo mindre dine månedlige betalinger være.
  • Har forhandleren udarbejde leasingkontrakten i henhold til din forhandling. Når kontrakten er forberedt, kan du læse grundigt og kontrollere, om den type leasing er angivet, i dette tilfælde en lukket leasingkontrakt. Du kan spørge forhandleren spørgsmål vedrørende leasingkontrakten, som du ønsker at præcisere.
  • Hvis du er tilfreds med aftalen, kan du nu betale den ned betaling og køre væk i din nye bil. Mens bilen er i din besiddelse, passe godt på det. Har det serviceret regelmæssigt for at undgå for meget slid. Det vil være billigere at få den vedligeholdt end at betale for skader ved slutningen af leasingperioden.

Husk den dato

Husk den dato, hvor lejekontrakten udløber. Returnere bilen øjeblikkeligt, når kontrakten er udløbet. Leasingselskabet kan fint du for en forsinket tilbagevenden af bil. Være samvittighedsfuld i at betale dine månedlige betalinger, så de vil ikke hober sig op. Det vil være sværere for dig at betale, hvis de har akkumuleret. De kan opkræve betaling for de kilometertal og andre skader. Men bortset fra det, kan du gå væk efter du har afsluttet lejemålet. Du vil ikke være ansvarlig for at betale for afskrivning af bilen, mens i din brug.