E2a

Sådan får billard udstyr

Blandt de mest afslappende sportsgrene, du kan fordybe dig i, er billard

Blandt de mest afslappende sportsgrene, du kan fordybe dig i, er billard. Hvorfor ikke? Dette er en af de mest populære cue sport. Du ser en pool tabel i mange barer eller pool haller, og de er sjældent tomt. Billard er uden tvivl en af de mest fascinerende sport, at næsten alle fornøje kan spille.

Derfor er mange mennesker er også interesseret i at etablere billard udstyr i barer, pool haller, eller endda i de bekvemmeligheder i deres hjem. Hvis du er en af disse mennesker, så skal du forberede følgende billard udstyr:

Sådan får billard udstyr. Blandt de mest afslappende sportsgrene, du kan fordybe dig i, er billard.
Sådan får billard udstyr. Blandt de mest afslappende sportsgrene, du kan fordybe dig i, er billard.

1.. Billardbord.

Dette kaldes også poolbordet

Dette kaldes også poolbord. Billard kan aldrig blive forvekslet med nogen anden, fordi disse er blandt de mest fremtrædende billard tilbehør. Billard poolborde er den flade overflade, hvor alle billardkugler er placeret, og hvor billard spilles.

Quarried skifer dækket med speciel klud og omkranset med gummi puder er den sædvanlige make-up af et billardbord.

Poolbordet kvalitet afhænger meget af de anvendte materialer til at gøre det, og billard tilbehør, der anvendes til at forbedre eller vedligeholde det. Du kan have en bedre billardbord med hjælp af billard tilbehør som jernbane gummi, billiard dækker, en børste, og billard klud.

2.. Billard stativer.

Dette kaldes også poolbordet. For at gøre din pool hall mere attraktivt.
Dette kaldes også poolbordet. For at gøre din pool hall mere attraktivt.

Det er de diamant-eller trekantet racks anvendes til fremstilling af billard bolde før billard spillet startes. Trekantet billard stativer er de mest almindelige, da disse kan bruges til flere billard spil som en lomme, otte bolden, bank pool, snooker, og lige pool. Diamant-stativer, på den anden side er forbeholdt 9 ball billard spil.

3.. Billard stikord eller cue sticks.

Disse signaler er også populært kaldes poolkøer, billardkøer, eller køer. Det er de lange pinde, der anvendes til at strejke billard bolde.
Stikord er almindeligvis lavet af træ og dækket med glasfiber eller kulfiber.

Disse typisk måler omkring 1,5 meter lang og 510g til 600g i vægt. Dele af signaler er akslen, tip, ferrule, led, røv, og kofanger.

4.. Billard bolde eller pool bolde.

Disse er nogle af de mest fremtrædende ting i billard spil sammen med poolkøer og billard borde.

Selvom pool bolde ser så enkel, at skabelsen af hver kugle er det ikke. Hver af disse billard bolde følger en bestemt hårdhed, modstandsdygtighed og friktionskoefficient.

I mellemtiden

I mellemtiden kan den farve, nummer, diameter, type og mønster af pool bolde variere afhængigt af billard pool spil bliver spillet. Billard bolde i carom billard er røde, hvide og hvid med en plet. I europæisk stil pool, er de anvendte farver sort, blå, brun, grøn, orange, lilla, rød, gul, blå og hvid, brun og hvid, orange og hvid, grøn og hvid, lilla og hvid, rød og hvid, og
gul og hvid. Snooker, på den anden side, bruger gul, grøn, brun, blå, pink og sorte billardballer.

For at gøre din pool hall mere attraktivt

For at gøre din pool hall mere attraktivt, vil det være bedre at tilføje andre billard tilbehør. Du kan overveje at få cue kridt, cue cases, broer & forlængere, duge, fælles beskyttere, cue indehavere, cue handsker og cue tip. Butikker som billard og Barstole tilbyder alle disse. Du kan også finde tilbehør til andre spil i billard og Barstole.

Mængden af billard udstyr din pool hall har kun sekundært til deres skønhed. Du kan lave et mere attraktivt billard hal, hvis det har smukke lyn og god indretning. Selvfølgelig er din kærlighed til billard, 9 ball, otte bold, og andre cue sport den vigtigste inspiration til at lave en smuk billard hal.