E2a

Sådan bruges en hula hoop

Ved hjælp af en hula hoop er en sjov aktivitet

Ved hjælp af en hula hoop er en sjov aktivitet, som du kan gøre med dine børn. Bortset fra timevis af sjov, som du kan få, mens du bruger hula hoop, er der også sundhedsmæssige fordele, som du kan få fra det. Hula hooping er en form for lav intensitet øvelse, der vil hjælpe dig kaste et par kalorier. Det hjælper i blodgennemstrømningen cirkulation og du kan også styrke dine hofter, talje og knæ, mens du gør øvelsen. Nogle mennesker finder det nemt at bruge hula hoop, men det kan være sværere for andre. Her er nogle tips til at hjælpe dig i gang om brugen af hula hoop.

  • Placer hula hoop. Den hula hoop, du bruger, skal være den rigtige størrelse for dig. Der er hulahopringe, der er mindre i omkreds, og disse er bedst at bruge for børn. Du kan bruge standard størrelse, så du kan få mest muligt ud af din træning. Hold hula hoop og positionere dig i centrum. Hold den med begge hænder og lad din ryg til at hvile på den hula hoop, så der er plads foran dig. Den hula hoop skal placeres på din talje område, lige under taljen.
  • Brug af hula hoop. For at starte, svinge hula hoop mod venstre. Den hula hoop vil rulle og dreje på din krop. Du kan begynde at rotere dine hofter, så du kan opretholde den hula hoop på plads. Det kan tage et par forsøg, før du rent faktisk kan lade hula hoop ophold på din talje område rotere. Føl bevægelser hula hoop, så du kan svinge sammen med din krop. Ideen er at gå med rotation af rammen på din talje, så du kan holde det roterende på plads.
  • Øv dine bevægelser. Den eneste måde du kan mestre hula hooping er, hvis du praksis gøre det hver dag. Som man vænner sig til bevægelserne, vil det være lettere for dig at gøre det muligt for hula hoop at forblive på plads og ikke falde ned, mens du roterer dine hofter. Når du har vænnet dig til bevægelserne, vil du finde det lettere at justere den hula hoop lavere eller højere i henhold til dine præferencer.
  • Variationer. Når du kan allerede bruge hula hoop i lang tid uden at tabe det, kan du prøve og gå, mens du bruger hula hoop. Du kan også bruge hula hoop på andre dele af din krop, herunder dine ben og arme. Nogle mennesker endda bruge hula hoop på deres halse. Bare sørg for, at du ikke skader dig selv, mens du gør dette.

Nu ved du

Sådan bruges en hula hoop. Ved hjælp af en hula hoop er en sjov aktivitet.
Sådan bruges en hula hoop. Ved hjælp af en hula hoop er en sjov aktivitet.

Nu ved du, hvordan du kan bruge en hula hoop. Hvis du er ved at lære dette til motion, tage tid til at bruge hula hoop mindst en halv time hver dag, så du kan kaste et par ekstra kalorier, du har. Efter et stykke tid, vil du bemærke, at har mistet vægt, bare ved at gøre dette sjov aktivitet.