E2a

Sådan bruger trådløse controllere til PlayStation 3

Sonys PlayStation-konsoller er blandt de mest succesfulde spilkonsoller, der er produceret. Indførelsen af PlayStation 3 eller PS3 introducerede trådløse kontrolelementer, som gør for en lettere spiloplevelse. Hvis du ønsker at lære at bruge din trådløse controller til PlayStation 3, se de følgende trin.

  • Sæt din PlayStation 3 korrekt i dit fjernsyn. Før du opstiller din trådløse controller, skal du kontrollere stikkene og tråd af din PlayStation 3, hvis de er sluttet til dit fjernsyn.
Hvis dit fjernsyn ikke viser noget på skærmen, skal der være en fejl. Du har måske sat kablerne i de forkerte havne. Eller skal du skifte til Video input mode. Hvis tv'et viser sine grafik, så du kan begynde at bruge din PlayStation 3 trådløse controller.
  • Sæt tilslutningsledning til din PlayStation 3 Wireless Controller til PlayStation 3. Det er placeret på forsiden af PlayStation 3 konsol. Ledningen slutter med et USB-stik i hver ende. Du kan tilslutte den anden side af ledningen til din trådløse PlayStation 3 controller, hvis det ikke har nok ladning.
  • Sæt USB-porten på din PlayStation 3 Wireless Controller til tilslutningsledning. Dette vil virke som forbindelsen mellem din PlayStation 3 controller og din PS3 konsol. USB-porten er placeret i den øverste del af din PlayStation trådløse controller. Igen, dette trin er for trådløse controllere, der skal oplades før brug.
  • Efter tilslutning af den trådløse controller, så lad det oplade først, før brug. Et fuldt opladet controller er nødvendig, hvis du vil spille i længere perioder. Det vil være irriterende at skulle tilslutte controlleren under spillet for at oplade den. Lad den trådløse controller tilsluttet i flere timer, så du kan spille i en længere periode. Når din trådløse controller er fuldt opladet, derefter gå videre til næste trin.
  • Tag netledningen til PlayStation 3 trådløs controller og begynde at bruge den. At begynde at bruge den trådløse controller, skal du trykke på PS-tasten, som er placeret på midten af den trådløse controller. Du kan nemt se det, fordi det er logoet af PlayStation-konsollen.
Sådan bruger trådløse controllere til playstation 3. Sæt tilslutningsledning til din playstation 3 wireless controller til playstation 3.
Sådan bruger trådløse controllere til playstation 3. Sæt tilslutningsledning til din playstation 3 wireless controller til playstation 3.

Husk, trykke og holde PS-tasten under et spil har en anden anvendelse. Hvis du trykker på PS-tasten vil bringe OS menu og holde den nede vil bringe en speciel menu, hvor du kan slå af controlleren eller systemet eller bare afslutte det spil, du spiller. Efter dette, kan du bruge den trådløse controller ligesom de sædvanlige PlayStation controllere.

Det spil i denne konsol er væsentligt forbedret i forhold til de tidligere modeller. Spillet Grafikken har også forbedret. For eksempel er tegn næsten human udseende. En stor ting om PS3 i forhold til tidligere PlayStation versioner er den trådløse controller, der giver brugerne en bedre fleksibilitet, når man spiller. Du behøver ikke at være bundet et par meter foran din PS3, når man spiller spil. Du kan være hvor som helst inden for rækkevidde, og stadig nyde dine spil.