E2a

Sådan bruger børnenes drive køretøjer

Børne magten køretøjer kan faktisk skabe sjov og glæde for dine børn

Børne magten køretøjer kan faktisk skabe sjov og glæde for dine børn. Tanken om at have et rat i deres hænder og faktisk at føre et køretøj i sig selv er helt sikkert fantastisk for dem. Kids altid ønsker at spille voksne roller og de helt sikkert kan lide at efterligne bedst deres mor og far. Selvfølgelig er at se deres forældre skiftes på hjulet noget, de ville ønske, de kunne gøre også. Det er derfor, de vil helt sikkert være hopping i spænding, når de ser, at du har givet dem denne form for legetøj. Selv om disse kan fremstå som dværg udgaver af de rigtige, operationen er helt anderledes. Her er hvordan.

  1. Ligesom enhver motoriseret kids køretøj, skal dette være elektrisk opladet først, før de tages i brug. De fleste af disse run på fire volt gennem flere batterier. Batterierne skal have lov til at opkræve i fem til syv timer, selv om nogle modeller har faktisk en mindre ladetid. Når disse er fuldt opladet, kan køretøjet køres i omkring fire timer.
  2. Efter opladning, fjerne netledningen og luk batteri opbevaring. Dit barn kan være at køre til køretøjet, så snart han ser, at det er fuldt opladet. Før han kunne hoppe i, så sørg for at han bærer de passende tøj og sikkerhed gear, hvis det er nødvendigt. Nogle af disse køretøjer, især dem betød for de ældre, kan være relativt hurtigt og mere risikobetonede. Andre har kun buksetrold magt, med meget langsomme, risiko-frie hastigheder.
  3. Når dit barn har slidt hans sikkerhed gear på f.eks en hjelm og albue og knæbeskyttere, kan du begynde at instruere ham først på de sikre måder kørsel. Du kan bruge din måde at køre en bil, som et eksempel. Sig til ham, at mens speedometeret kan fyre op hans passion for mere hastighed, bør han kun køre i den sikreste hastighed. Du kan fortælle ham, at du vil fungere som en politimand, der vil opkræve bøder til børn flyvende forbi ved dig med hastigheder over grænsen.
  4. Når alt briefing nødvendig er færdig, kan du begynde at lære dit barn hvordan man skal køre sit køretøj. Forinden at finde ud af, om der er en hovedafbryder beliggende nær batterierne. Hvis der er, sætte den på først. Lad kid køre bilen og håndtere rattet. Tænd for maskinen. Kontakten skal være et sted nær rattet. Fortæl ham, hvordan du bruger pedalen til at accelerere køretøjet såvel som for bremserne. Dit barns spænding bør øge sin læring magt, så dette ikke bør tage lang tid.

Altid understrege sikkerheden ved lære dit barn

Sådan bruger børnenes drive køretøjer. Ligesom enhver motoriseret kids køretøj.
Sådan bruger børnenes drive køretøjer. Ligesom enhver motoriseret kids køretøj.

Altid understrege sikkerheden ved lære dit barn, hvordan man bruger børnenes power køretøjer. Selvfølgelig bør det ikke føre til at reducere det sjove magt det giver til barnet. Lad ham nyde så meget som han kan med hans legetøj, men se til ham i ny og næ for at se om han er fint. Hvis du bemærker det, han gør nogle risikobetonede aktiviteter under kørslen såsom over hastighedsoverskridelser eller beskæftiger sig med farlige terræn, han minde om konsekvenserne han kan få.