E2a

Sådan at redde bildele

Opretholdelse af en bil

Opretholdelse af en bil, nyt eller gammelt, kan være meget dyrt. Tilbage i dag, du når en auto del brød ned, er den eneste mulighed måtte få din bil tilbage i form var at erstatte den del med en helt ny. I dag er der tonsvis af muligheder, du kan udforske, der kan give dig praktiske måder at forynge den løbende tilstand af din jalopy. Her er et par tips om, hvordan at redde eller finde billige auto dele til din bil.

Spar penge på brugte dele.

Mange bil ejere udskifte deres auto dele på en regelmæssig basis

Mange bil ejere udskifte deres auto dele på en regelmæssig basis, selv om disse dele er stadig fungerer effektivt. Hvad disse mennesker sandsynligvis ikke ved er, at disse brugte dele normalt er istandsat og solgt til en lang række mennesker, der hellere vil spare penge på brugte dele end at købe dyre helt nye dele. Disse brugt eller istandsat dele kan stadig udføre på samme niveau af helt nye dele. Sourcing disse kan være udfordrende, men kan spare dig for en masse penge, som du ville meget hellere bruge på gas.

Start med at besøge din lokale bjærgning og Skrotpladser

Sådan at redde bildele. Opretholdelse af en bil.
Sådan at redde bildele. Opretholdelse af en bil.

Start med at besøge din lokale bjærgning og Skrotpladser. Disse steder ofte har en masse brugte reservedele bare liggende. De plejer at købe disse dele fra bil ejere, mekanikere og butikker. De ombygge den del hvis det er nødvendigt, og sælge det til enormt nedsatte priser. Du kan sikkert spare op til 75% i auto dele lige ved sigtning gennem deres varer. Disse steder næsten sælge en del til rådighed. Du kan endda sælge dine egne brugte del, hvis du vil redde nogle af de gamle auto dele så godt. Fra istandsatte støddæmpere og bil startere til lidt brugte tændrør og viskerblade, bør disse steder har det.

Hvis du ikke kan synes at finde den specifikke del

Hvis du ikke kan synes at finde den specifikke del, du har brug for i disse steder, ville det næste valg være på internettet. Der er formentlig tusindvis af online markedspladser, hvor de sælger brugte eller udskiftning auto dele. Nogle af disse steder vil endda tilbyde gratis levering. ebay.com , partshotline.com , og bil-parts.com er nogle af de populære online markeder kan du tjekke ud. De tilbyder en enorm database over auto dele med nemme søgemuligheder.

Disse muligheder kan være risikabelt, da du kun kan se billeder af den del, før du køber det, men de fleste af disse steder har en eller anden form for køb garanti eller udskiftning garanti.

Overskydende dele er også helt nye.

Giant bildele fabrikanter er normalt indgået kontrakt med bilfabrikanterne til at fremstille auto dele specielt til biler, de vil sælge til forbrugerne. Typisk er disse auto dele producenter nødt til at producere et vist antal enheder af en specifik del for at opfylde kontrakten med bilproducent. Normalt vil disse auto dele fabrikanter producere mindst 30-50% flere dele, end de har aftalt at producere. De gør dette for at udligne en procentdel af produktionen, der ikke passere kvalitetsstandarder. For det meste de producerer mere end kontraheret og dette kaldes en overproduktion. Den overskydende produktion er derefter sælges til nedsat pris til forskellige overskydende auto dele forhandlere til at blive solgt kommercielt. Overskydende dele sælger normalt på 20% -30% af de normale helt nye enheder, der sælges.

Mange bil ejere udskifte deres auto dele på en regelmæssig basis. Start med at besøge din lokale bjærgning og skrotpladser.
Mange bil ejere udskifte deres auto dele på en regelmæssig basis. Start med at besøge din lokale bjærgning og skrotpladser.

Sourcing for overskydende dele er så let som sourcing for brugt eller istandsat dele. Der er tusindvis af lokale og internationale distributører, som du kan købe fra. Der er også tusindvis af online markedspladser, der beskæftiger sig med overskydende dele så godt. surplusparts.com og allworldautomotive.com er nogle af de mere populære online markeder for overskydende auto dele.

Der er tonsvis af tilbud

Der er tonsvis af tilbud, der kan få din bil kører bare som ny. Du kan redde eller kilde overskud auto dele nemt. Der er nogle risici, men hvis du gør din forskning og sikre, at din leverandør er troværdig, vil du spare en masse penge.