E2a

Sådan at lease en bil med ingen kredit

Nogle mennesker tror måske

Nogle mennesker tror måske, at leasing af en bil med ingen kredit ikke er mulig. Det kan være svært at finde en bilforhandler, der er villige til at arbejde sammen med dig at overveje din situation, men det er ikke umuligt. Du skal bare nødt til at bevise, at du har penge og en indtægtskilde, og at du vil være i stand til at gøre dine betalinger til tiden.

Følg disse tips til at lease en bil med ingen kredit:

  • Kig efter nogle bilforhandlere. Søg på din lokale telefonbog eller søge på nettet for nogle store bilforhandlere i dit område. Du kan tjekke deres officielle hjemmesider for at se, om de har særlige tilbud og betalingsmuligheder for folk med ingen kredit. Liste ned bilforhandlere i den rækkefølge, du vil besøge dem. Inden vi går til de forhandlere, skal du forberede nogle dokumenter, der vil støtte dig, så du kan få en bil lease.
  • Forbered vigtige dokumenter. Da du ikke har nogen kredit record at vise til forhandleraftalen, kan du bruge andre dokumenter til at støtte dig. Disse dokumenter kan være resultatopgørelse, paychecks, elektricitet eller vand regninger og udlejning kvitteringer. Disse er nogle af de dokumenter, der vil vise, at du har tilstrækkelige indtægter til at betale for lejemålet. Andre oplysninger, som du kan få brug er kontaktnumre af referencer såsom din udlejer eller din chef, så de kan ringe til at kontrollere, om du har en stabil indkomst og betale dine gebyrer til tiden. Bring fotokopier og de oprindelige dokumenter.
  • Forbered nogle kontanter. Forbered nogle kontanter som ned betaling for den bil, du ønsker. Sørg for at bringe ekstra kontanter, da nogle bilforhandlere kan kræve, at du betaler mere end den sædvanlige procentsats for udbetaling, da du ikke har en kredit rekord. Du kan forberede mindst et tusind dollars for udbetalingen.
  • Vælg en bil. Når du besøger bilforhandler, ikke blive blændet af glamourøse biler. Vælg en bil, som du rent faktisk har råd til at betale for. Du vil måske bringe en handy lommeregner med dig, så du kan vælge den bedste løsning med den indkomst, du har.
  • Sæt dig ned med en bilforhandler. Det næste skridt er at sætte sig ned med en bilforhandler. Fortæl ham, at du ikke har kredit, men du har nogle dokumenter og referencer, der kan stå inde for dig. Dette er den bedste tid til at stille alle de spørgsmål, du har til leasing. Hvis du har planer om at købe bilen efter din lejemålet op, spørge om det beløb, du skal betale.
  • Se efter andre forhandlere. Hvis du ikke får en lejekontrakt på den første bilforhandler, at du går til, ikke mister håbet. Du kan bare kigge efter en anden bilforhandler, der kan lease dig en bil, selv uden kredit.

Sådan at lease en bil med ingen kredit. Kig efter nogle bilforhandlere.
Sådan at lease en bil med ingen kredit. Kig efter nogle bilforhandlere.

Det er de trin, du kan følge, hvis du ønsker at lære at lease en bil uden kredit. Inden undertegnelsen af en kontrakt, så sørg for at du har læst og forstået alle de vilkår og betingelser.