E2a

Sådan at lease en bil med dårlig kredit

Nogle mennesker finder det svært at opretholde en god kredit score i denne økonomi. Det er vigtigt at have en god kredit score, så du kan få lån. Et af de mest væsentlige ting, du behøver, er en bil. Hvis du ønsker at lease en bil, men du har en dårlig kredit, er der nogle ting, du kan gøre, der kan hjælpe dig med dit problem.

Sådan at lease en bil med dårlig kredit. Få en kopi af kredit score.
Sådan at lease en bil med dårlig kredit. Få en kopi af kredit score.

Læs tips nedenfor for at vide, hvordan man kan lease en bil med dårlig kredit:

  • Få en kopi af kredit score. Den første ting, du skal gøre, er at få en kopi af din kredit rapport for at se dit kredit score. I nogle tilfælde kan dårlig kredit score bare være en fejl på optagelsen. Dobbelttjek dine optegnelser for at se, om de er korrekte. Du kan få en kopi af din kredit rapport fra hjemmesiden Credit karma . Hvis du ser nogle fejl, tager sig tid til at få de fejl rettet. Prøv også at forbedre din kredit score ved at betale din gæld til tiden. Braklægning nogle penge hver måned og lære at prioritere for at forbedre din kredit score.
  • Arbejde med en kort forhandler. Scout for nogle bilforhandlere i dit område. Det er bedre at arbejde med store bilforhandlere, da de er mere lempelig i leasing biler for folk med dårlig kredit. Dette er imidlertid en sag til sag. En af de forhandlere, som du kan tjekke ud, er Ford. Ford har et program, hvor du kan være i stand til at lease en bil, selv med din dårlige kredit. Du kan læse nogle oplysninger om deres leasing muligheder på hjemmesiden Ford kredit . Læs emner på hjemmeside for at hjælpe dig se om du kan lease en bil fra dem.
  • Sæt dig ned med en bilforhandler. Når du har valgt en bilforhandler, få en snak med en bilforhandler, der er ansvarlig for økonomien. Forklar din situation og fortælle ham dit kredit score. Vær ikke bange for at stille spørgsmål. Det er det tidspunkt, hvor du kan prøve og finde ud af noget for at se, om de er i stand til at lease dig en bil, selv med din dårlige kredit.
  • Gå til andre bilforhandlere. Da du har en dårlig kredit, kan du ikke være heldig nok til at slå en handel af med den første forhandler, som du gå til. Må ikke miste håbet. Der er andre mennesker som dig, der også gør det. Bare gå til den næste bilforhandler og gøre de samme ting. Hvis du er heldig, vil du være i stand til at finde en bilforhandler, der er villig til at leje en bil med dit kredit.
  • Forbered nogle kontanter. Når du har fundet en forhandleraftale at arbejde med, være parat med dine kontanter. Nogle bilforhandlere er villige til at arbejde sammen med dig, hvis du betaler en smule mere end det faste beløb for udbetaling. Dette vil vise bilforhandler at du rent faktisk kan betale for bilen.

Hvis du finder en bilforhandler at lease dig en bil, så prøv dit bedste for at forbedre din kredit score, så du vil ikke have problemer som dette i fremtiden.