E2a

Sådan at lære dit barn at spille skak

Hvorfor ville du ønsker at gøre dette? Så dit barn har en sjov ting at gøre, der udøver sind på samme tid.

Små børn lærer bedre end dig eller mig

Små børn lærer bedre end dig eller mig. Se hvor hurtigt de afhente sproget fra en stående start. Du har tendens til at få vidunderbørn i matematik, musik og skak - jeg tror, det er på grund af mønstergenkendelse. Jeg vil ikke udvikle dette tema, du ved, hvad en god elev dit barn er.

Sådan at lære dit barn at spille skak. Barnet vil ønsker at vinde hele tiden.
Sådan at lære dit barn at spille skak. Barnet vil ønsker at vinde hele tiden.
  1. Okay, du først nødt til at kende og værdsætte spillet selv. Dette er tilfældet, vil jeg anbefale, at du lader barnet lege med dig over brættet uden den bevæger at skulle betyde noget - men dine billeder skal være lovligt (ignorere check). Lad dit barn tage et skud med deres egen farve stykker, og veksle deres skud med din. De vil hurtigt se, at bønder, riddere og kongen tendens til at bevæge en kort afstand. Dit barn vil kopiere dig. Navngiv stykker som de er spillet.
  2. Næste etape (min datter var fire - lidt ung måske). Opmuntre barnet til at spille juridiske shots (ignorere checks). Jeg fandt forklarer ridder udspil tog for evigt, så tage mit råd og ikke skubbe denne her: lad det synke ind over tid. Tilskynde dem til at vinde, "Look - du kunne tage min konge herfra! Og jeg kan ikke få det ud af vejen ". Du giver dit barn små succeser, og hun vil afhente det punkt i spillet.
  3. Barnet vil ønsker at vinde hele tiden. Lad dem! Tillad masser af hurtige Checkmates. Hold spil kort ved at tilskynde hurtig udvikling af stykker i åbningen. Lad den Lukket Ruy Lopez i bogen for lidt. Ingen plads til en lige kamp her. Dit barns brikker skal develped centralt og dit, ja, jeres ikke.
  4. To ideer til at udvikle en forståelse af: Spil med blot konger på brættet og give dit barn begge råger. Afspil ud (slut) game giver prompter, når du har brug for. Du bør altid tabe og tabe hurtigt. Prøv det med konge, dronning og råger versus konge. Du får den idé. Og så ...
  5. Spil Den gale dronning. Det er her, en af jer har dronningen på sit udgangspunkt pladsen, og modstanderen har den standard matrix af bønder. Hvis Pawn spiller får en af deres antal på ryggen rang-Bønder gevinst. Hvis Dronningen tager alle de bønder, før de kan nå tilbage rang - Queen vinder. Dette er et meget godt spil for lidt større børn. Det kræver kun en grundlæggende forståelse af, hvordan dronningen og bønder flytte og lærer en enorm mængde om stykke placering, dobbelt angreb, fastholde initiativet osv. Swap sider selvfølgelig, så du kommer til at spille bonden storm. Tillad dig selv at vinde et par kampe nu og da, fordi ...

Dit barn vil blive slå dig i skak som helst dag snart.