E2a

Sådan at købe en bil under kapitel 7 konkurs

Nogle mennesker tror, at hvis du er i et kapitel 7 konkurs, ville det ikke være muligt for dig at købe en bil eller få en bil lån. Du kan faktisk købe en bil, men ville bare nødt til at opfylde flere krav.

Sådan at købe en bil under kapitel 7 konkurs. Før overvejer at købe en bil under et kapitel 7 konkurs status.
Sådan at købe en bil under kapitel 7 konkurs. Før overvejer at købe en bil under et kapitel 7 konkurs status.
  1. Før overvejer at købe en bil under et kapitel 7 Konkurs status, finde tid til at tale med din konkurs advokat. Klarlægge de regler, der gælder for at købe en bil, og din faktiske status, så din konkurs anmodningen ikke vil blive påvirket. Du skal muligvis bekræfte nogen af dine eksisterende billån under konkurs. Muligheden for at fortsætte med at betale din bil lån er normalt stadig til rådighed for dig. Da de fleste køretøjer ikke har egenkapital, dette er helt fritaget. Din bil lån betalinger skal foretages, men du er nødt til at bekræfte eller indløsning af bilen for at beholde det.
  2. I et kapitel 7, der er en debitors aktiver likvideret, og de penge er givet ud til sikrede debitorer. For at du kan få en bil lån, er du nødt til at overholde 341 møde indgår i de konkursramte procedurer. I 341 mødet, bekræfter en administrator udpeget af retten de oplysninger du har givet i din tidsplan af gæld og bekræfter dine aktivernes værdi.
  3. Hvis du har fuldført 341 mødet, kan du begynde at lede efter en långiver. Långivere først kontrollere, om du har fuldført 341 møde, før de begynder at behandle din bil lån. Søg efter långivere, der er kyndig i procedurerne for konkurs og som villigt giver billån til en person i konkurs.
  4. Begynder at spørge en kredit union, kan din lokale bank eller du søge online. Kig efter mindst tre bil lån långivere, du kan forhandle med. Auto Credit Express og Washington Auto Credit på washingtonAutoCredit.com er blot to af de selskaber, der har specialiseret sig i denne type lån.
  5. Indsamle oplysninger om de procedurer og krav for hver långiver. Det anbefales, at du personligt mødes med dine potentielle långivere til at have en chance for at diskutere detaljer om din konkurs og har mulighed for at forhandle en bedre aftale. Vær bevidst om, at du kan blive straffet for din konkurs status. Du forventes at betale højere renter, men kan stadig forhandle om en rente svarende til dem gives til forbrugere, der ikke er gået konkurs. Betingelsen kan være, du betaler en højere udbetaling. Hvis du foretrækker en online långiver, så sørg for virksomheden har specialiseret sig i billån i konkurs. Indsamle så mange oplysninger om virksomheden inden levering af detaljer.
  6. Vælg den långiver, der tilbyder de bedste vilkår og priser. Udfyld ansøgningsskemaet med långiver, indsende kravene behov og vente på långivers godkendelse.
  7. Når du modtager den positive godkendelse af en bil lån, og har bekræftet vilkårene for dit lån, shoppe rundt for en bil, der opfylder kravene i den godkendte lån. Sørg for at du ikke køber en bil, der vil koste dig en betydelig mængde at vedligeholde eller reparere. Kig efter en bil, der er inden for dit budget og passer til dine behov.
  8. Køb den bil, du har råd, indstilling dine forventninger lavere, da de fleste långivere normalt ikke låne nok for dig til at købe en helt ny bil.
  9. Indsend til din långiver, alle de nødvendige oplysninger om din bil køb.
  10. Fokus på re-bygge din gode kredit, så du senere kan have flere muligheder for at købe en anden bil senere.