E2a

Sådan at købe en bil uden at blive skruet

At købe en bil, bør ikke være en gamble, men mange har lyst til det er. Vil din perfekte auto være en citron? Eller vil din betaling skyrocket fra skjulte gebyrer? Du har fået at vide, hvad du får ind, når du køber en bil, så du ikke får skruet. Her er et par tips til at gøre din bil købe en glat transaktion.

Trin 1

Sådan at købe en bil uden at blive skruet. Giv dig selv tid nok.
Sådan at købe en bil uden at blive skruet. Giv dig selv tid nok.

Giv dig selv tid nok. Bilforhandlere kan fornemme desperation. Og de vil drage fordel af, at der i dig, hvis du ikke er forsigtig, når man overvejer biler til at købe. Spar dig selv fra at få skruet ved at bruge et par weekender, i det mindste, på udkig efter en bil. Du har flere muligheder for at overveje, og du vil i sidste ende få en bedre aftale.

Trin 2

Få din bank til at finansiere din bil køb. Hvis du planlægger at købe en bil fra en forhandler eller endda en brugt bil parti, planlægger at betale en høj rente på din bil lån. Dette kan undgås! Må ikke få skruet ved unødigt høje renter. I stedet får en all-purpose lån fra dig bank. Du vil spare dig selv en masse penge. (Selvfølgelig overveje altid 0% finansieringsmuligheder fra din forhandler, men kigge efter skjulte gebyrer.)

Trin 3

Test Drive flere biler. Må ikke forpligte dig til én bilmodel. Du vil blive begrænset i dit valg. Du er nødt til at prøvekøre mindst 3 forskellige modeller af køretøjer for at sikre, at du ved præcis den ene for dig. Hvis du er nødt til at, lave en liste med angivelse af fordele og ulemper ved hver bil du overvejer at købe, så du kan gå hjem og gøre en bedre beslutning. Må ikke købe den første bil, du elsker.

Trin 4

Få din bank til at finansiere din bil køb. Test drive flere biler.
Få din bank til at finansiere din bil køb. Test drive flere biler.

Kend den faktiske 'kører det fra partiet pris ", før du skriver under på noget. Undgå at blive skruet ekstra gebyrer ved at finde ud af den egentlige pris for bilen, før du underskriver kontrakten. Dette vil omfatte mange gebyrer, du sandsynligvis ikke havde overvejet, herunder fragt og afgifter. Find ud af hvad din ned betaling skal være, og hvad din månedlige lån betalinger vil være. Alt dette hviler på 'kører det fra partiet »pris, ikke mærkaten prisen på bilen. Må ikke være naive, når det kommer til de reelle omkostninger af biler, nyt eller brugt.

Trin 5

Må ikke handle i din gamle bil. Du kommer til at miste en masse penge, hvis du falder for den gamle »handel med din gamle bil 'trick. Ofte vil du ikke få nogen steder i nærheden til, hvad din bil er værd. Så forhandleraftalen rent faktisk vil være at tjene penge ud af dig på to biler på én dag. Tal om at få skruet! Prøv i stedet at sælge din bil privat og sætte de penge i retning af en større udbetaling på din nye bil. Medmindre du er desperat, ikke handler med din gamle bil.

Trin 6

Steer klart af 'extras'. Når du accepterer at købe en ny eller brugt bil, pas på! Der er stadig muligheder for sælger til at skrue dig over med mere unødvendige gebyrer. Undgå at blive skruet ved at sige "nej" til den endeløse strøm af 'ekstramateriale og add-ons "han vil forsøge at sælge dig. Høfligt afslå. Du kan helt sikkert få disse ting billigere et andet sted. (Og måske ved at vente lidt, vil du indse, at du virkelig ikke brug for de smarte bil måtter, nummerplade lys eller skænke alligevel.)


Gå ind i en bil køb vide præcis, hvad du har brug for og ønsker, og hold dig til dine kanoner. Det er den bedste måde at sikre, at du køber din bil uden at blive skruet.