E2a

Sådan at halte at afgøre, hvem bryder i en pool spil

Halter er den handling glider væk en bold fra den modsatte ende af tabellen pool og forsøger at gøre det hvile tættest på skinnen. Det er en måde at afgøre, hvem starter spillet ved at bryde de arrangerede bolde.

Her er hvordan at halte at afgøre, hvem bryder i en pool spil.

  • Opdel spillerne i to grupper. Hvis der er mere end to spillere i et spil, så skal de vælge mellem sig på hvilket hold at deltage. Vælg en dommer, der vil afgøre, hvem der vinder forsinkelse. Fortrinsvis dommeren er upartisk til begge hold, såsom en pool hall arbejdstager eller servitrice.
  • Vælg et medlem, der repræsenterer hver gruppe. Fortrinsvis vælge en spiller, der er ekspert i halter. Du kan sætte det ind i en afstemning, eller blot kaste en mønt for at bestemme repræsentant.
  • Placer en bold bag hovedet streng på begge sider af bordet. Hovedet strengen er den udpegede linje, hvor stødballen er placeret ved starten af hvert spil. Ryd bordet for alle andre bolde for at forhindre interferens.
  • De udpegede spillere skal ramme bolden mod modsatte side på samme tid. Bolden skal rammes med tilstrækkelig kraft til at tillade den at hoppe tilbage efter at have ramt den modsatte side. Hver skal holde deres egen bold inden for deres egen halvdel af bordet under de tilbagestående.
  • Den spiller, hvis skud er tættest på skinnen bryder pool spil. Hvis en spillers bold ind i en lomme, springer tilbage fra bordet, ikke når den modsatte side eller krydser den midterste linje, så de andre spillere pauser.
  • Gentag tilbagestående hvis dommeren ikke kan afgøre, hvilken bold er tættere på hovedet skinnen. Dette gælder også, hvis begge spillere lomme deres bolde under halter eller på tværs hinandens halvdel af tabellen.
  • Øv din lag hastighed. Ikke alene er dette nyttigt for at vinde pausen, men denne hastighed er tilstrækkelig for de fleste af dine billeder. Øv ved hjælp af officielle regler, så du vil blive forberedt i enhver eventualitet. For den mest effektive hastighedsregulering, slå bolden over midten. A hit ved eller under midten vil skabe hastighedsreduktion på grund af tabel træk, som er afhængig af stof og kugle betingelser. Også tage hensyn til yderligere fart tab efter bolden rammer den modsatte side. Endelig er du bedre stillet rammer topskinnen efter din bold bounces tilbage. Mens en bold, der hopper off skinnen vil miste fart videre, og vil generelt stoppe tættere på listen i forhold til en bold, der falder kort.
  • Studér de officielle regler. Dette kan være nyttigt, selv i casual spil. Hvis tilbagestående af enhver spiller er draget i tvivl, kan du bruge de officielle regler til at bestemme, hvordan du løser det.

Sådan at halte at afgøre, hvem bryder i en pool spil. Opdel spillerne i to grupper.
Sådan at halte at afgøre, hvem bryder i en pool spil. Opdel spillerne i to grupper.

Halter bruges normalt til officielle spil. Du kan bruge andre måder at afgøre, hvem der starter et spil, når man spiller afslappet, såsom en mønt kast.