E2a

Løsning af et logisk puslespil: tankespil

Lær fire logiske metoder til at løse tankespil, herunder den populære sudoku puslespil

Logiske gåder kommer i bogstaveligt talt hundredvis af forskellige former og størrelser, men de har alle meget en simpel ting til fælles: et svar kan opnås, hvis du arbejder gennem det langsomt og forsigtigt. Disse gåder kan virke overvældende og frustrerende til tider, men svarene kan udarbejdes, hvis du betaler meget opmærksom på detaljer og ledetråde og søge efter formulering, der menes at trick eller vildlede dig.

Den grundlæggende struktur af disse spil normalt har et par af mennesker af interesse. Hver har et andet navn, hver gjorde en anden aktivitet, og måske hver spiste en anden ting. Gennem spor, kan du opdage alle de forskellige navne, aktiviteter og måltider, men den virkelige trick af denne logik puslespil er at afgøre, hvilken person gjorde og spiste hvad.

En anden populær mærke af logiske gåder er matematik-orienteret. A + B = C, og vi ved, at de alle skal være forskellige numre, ingen er nul, og C er 3. Det er ret nemt at regne ud derfra, hvad mulighederne for A og B er. Den virkelige trick, især da logik hjerne puslespil få mere kompliceret, er at indsnævre dine muligheder, og fjerne muligheder. Følg disse enkle trin, og du vil være godt på vej til at løse og finde svar på logiske gåder.

Løsning af et logisk puslespil: tankespil. Start med et diagram.
Løsning af et logisk puslespil: tankespil. Start med et diagram.
  1. Start med et diagram. Den første ting, du gerne vil gøre, når tackle de fleste former for logik eller hjerne teaser puslespil er at starte med et diagram. Line up dit emne af interesser (navne / bogstaver) som dine rækker. For dine kolonner du gerne vil aktiviteterne folk har gjort / numeriske værdier. Dette vil give dig en komplet kortvisnings af alle de forskellige muligheder i puslespillet. Hvis dine emner af interesse ikke oprindeligt, scanne gennem de spor at finde ud af alle de forskellige emner og fylde dem ud på dit diagram.
  2. Begynde at fjerne muligheder. Dette gøres ved at følge spor. Hvis du er i stand til at trække en forbindelse, at nogen ikke udføre en aktivitet, sætte et X i den tilsvarende rubrik i diagrammet. Hvis en clue fortæller dig præcis, hvad nogen gjorde, give dem et flueben, og X ud alle de andre muligheder for den pågældende person, såvel som alle andre for den pågældende virksomhed. Langsomt, men sikkert, vil du begynde at indsnævre dine felter. Når du begynder at se kun én mulighed for en bestemt person, vil du så vide, at den enkelte kan være den eneste person, der passer til den del. Du har lige løst den første bid af den logik puslespil!
  3. Tag en anelse ad gangen. En af de mest vigtige ting at huske, når løse gåder er at tackle oplysninger langsomt og én ledetråd ad gangen. Hvis du er færdig med alle de spor og har ikke løst logik puslespil, skal du ikke blive frustreret. Bind op eventuelle løse ender, og derefter begynde at læse gennem de spor igen. Du vil opdage, at nu, at du har lavet nogle grundlæggende fradrag, vil du være i stand til at lære nye ting og komme tættere på at løse logik puslespil.
  4. Diligence. Ofte vil du nødt til at køre gennem dine spor mange gange, før du kan løse logik puslespil. Hvis du sidder fast, skal du kontrollere hver fingerpeg langsomt en ad gangen og tjek dit diagram for at sikre du ikke kan fradrage nogle yderligere oplysninger. Scan efter nogen tricky eller vildledende sprog. Et fingerpeg til at finde denne slags sprog er at mærke nogen ordlyd, er en smule anderledes end hvordan du normalt ville forvente noget til formuleres.

Der er mange andre typer af logiske gåder. En, der har høstet enorm popularitet for nylig kaldes Sudoku puslespil. Oprindeligt stor i Japan, dette mærke af logiske gåder har for ganske nylig foretaget en udseende i europæisk kultur, og fanget på i en stor måde med den almindelige befolkning.

Sudoku er lige vilkår ligner en enorm 9 med 9 gitter opdelt i 6 mindre 3 af 3 net. Disse mindre gitre kaldes regioner. Der er 9 cifre i alt, 1 til 9. Hver række, kolonne og region må ikke indeholde det samme ciffer. Det centrale trick er, at dele af det logiske puslespil allerede er udfyldt, og disse kaldes i Givens, omkring hvilken resten af logik puslespil er dannet.

  1. Nøglen til at løse en Sudoku bord er at være meget omhyggelig. Start fra den nemmeste referencepunkt, hvor den mest mængden af givens er tilvejebragt.
  2. Når du har identificeret, at kolonne eller række, kan du begynde at udfylde de resterende cifre i overensstemmelse hermed, holder vågent øje på andre rækker eller kolonner, der vedrører den, du arbejder på.
  3. Den bedste ting at huske, når man arbejder med enhver form logik puslespil er, at det er alle en proces med afskaffelse. Sammenlign dine resultater til hvad der allerede er fastlagt i de tilsvarende områder for at fjerne muligheden. Du vil opdage, at nogle gange, du ikke kender svaret, men hvis du ved, hvad det ikke er, kan du som regel gøre en meget god fradrag.
  4. Tag dig god tid, når du arbejder med Sudoku, da det er meget nemt at glide op. Når du har gennemført nogen række eller kolonne, dobbelt tjek for at sikre, at du ikke har fordoblet en vis ciffer ved en fejltagelse. Jo længere du går videre med denne fejl tilbage, jo sværere vil det blive at bakke ud og ordne det.
Lær fire logiske metoder til at løse tankespil, herunder den populære sudoku puslespil. Begynde at fjerne muligheder.
Lær fire logiske metoder til at løse tankespil, herunder den populære sudoku puslespil. Begynde at fjerne muligheder.

Logiske gåder kommer i næsten alle forskellige former og størrelser. Fra ting som spillet mastermind til algoritmer og cross beløb, kan de komme i bogstaveligt talt hundredvis af forskellige former. Men de har alle én meget simpel ting til fælles: vejen til at løse en logik puslespil er at se på mulighederne og fremsætte elimineringer indtil kun en løsning tilbage. Den bedste måde at løse et logisk puslespil med komplicerede scenarier er at ty til den kortlægning metode, men du vil finde, med tiden, at du kan håndtere simple problemer udelukkende i dit hoved.

Hvis du følger disse enkle retningslinjer og trin, vil du være godt på vej til at løse logiske gåder. Bare husk, holde på det, tage det langsomt og forsigtigt, fordi selv en lille fejl i dommen kan således fordreje dine resultater.