E2a

Hvordan til hurtigt at sælge en bil

Så du skal sælge din brugte bil

Så du skal sælge din brugte bil, og det skal gå hurtigt! Du kan sælge en bil i en uge eller mindre, hvis du tager de rigtige skridt. Når nogen ser på din bil, hvad slags ting, du tror, de vil ønsker at se? Komplet service optegnelser? Rene sæder og dørk? Forvent det.

Hvordan til hurtigt at sælge en bil. Mest brugte bilkøberne er på udkig efter et rimeligt prissatte bil.
Hvordan til hurtigt at sælge en bil. Mest brugte bilkøberne er på udkig efter et rimeligt prissatte bil.
 1. Mest brugte bilkøberne er på udkig efter et rimeligt prissatte bil, der er i god mekanisk stand. Da de ikke kan virkelig se ind i de dele af motoren, de fleste mennesker er afhængige af andre indikatorer for at fortælle dem, hvad slags betingelse bilen er i. De kan kigge efter lækager under bilen, skilte, som du ikke har holdt op med grundlæggende bilpleje . De vil sandsynligvis også kontrollere væskestande - især oliestanden. Men de vil også observere, hvor godt interiøret er blevet taget sig af og drage konklusioner om, hvordan hele bilen er taget hånd om baseret på betingelse af let vurderede dele - ligesom gulvbrædderne og sæder. Så hvis der er et skridt, som du ikke ønsker at tage nogen genveje på, det er forberedelse. You got at rengøre bilen til showroom tilstand, ellers vil du koste dig penge.
 2. Forhandlere

  Brugtvognsforhandlere kan være villig til at tilbyde dig kontanter til din bil, men det er nok ikke kommer til at være den bedste deal, du kan få. Hvis du er i en enorm fart, ringe til et par forhandlere og spørge, om de ville være interesseret i at gøre et bud på din bil. Må ikke planer om at få fuld valuta for bilen, men dette kan være den hurtigste måde at losse en bil.

 3. Hvis prisen er rigtig ...

  Alléen biler ikke sælger meget godt på alle. Hvis du ønsker at få den fulde bogførte værdi for din bil, kan det tage længere tid end du har råd, så planen om at prisfastsætte bilen mindst 10% under værdien. Brug Kelleybluebook og Edmunds at finde en omtrentlig værdi til din bil. En anden god hjemmeside er Nadaguides .

 4. Annoncering

  Så du skal sælge din brugte bil. Hvis prisen er rigtig ..

  Lige så vigtigt som prissætning er, hvor du annoncere din bil. Hvis du vil sælge den hurtigt, skal du nå en interesseret køber hurtigt, så du skal gøre alt hvad du kan for hurtigt at nå ud til så mange potentielle købere som possible.You har flere valgmuligheder.

  Først annoncere bilen i nogen gratis lokale publikationer. Mange byer har gratis eller billige klassificeret annonce magasiner, der tilbyder en billig måde at nå frem til en masse potentielle købere. Også tage et øjeblik at oprette en annonce på en gratis online klassificeret annonce site, ligesom Craigslist .

  Den lokale avis kan være din næste bedste løsning. Annoncer din bil for en weekend, og du kan blive i stand til at nå frem til en yderst interesseret køber.

 5. Indsend en "Til salg" skilt i et af vinduerne i din bil så godt. Glem ikke at liste din prisforlangende, og om du er villig til at acceptere andre tilbud. Og selvfølgelig satte telefonnummeret på en telefon, som du rent faktisk svare, mange mennesker foretrækker at tale med en person i stedet efterlade en besked.
 6. Hvis alt andet fejler, kan du overveje notering din bil på eBay. Du kan oprette en no-reserve auktion at sælge bilen for uanset pris på eBay markedet mener sit værd. Hvis du er heldig, får du 100% af værdien af bilen. Ellers kan du kun få 50% af sin værdi. Det hele er virkelig afhængig af, hvor godt du sælge bilen, og hvordan markedet ser sin værdi.