E2a

Hvordan til at vælge mellem leasing eller køb af en bil

Købe en helt ny bil er en investering

Købe en helt ny bil er en investering. Hvis du ønsker at køre nyere bilmodeller derefter vælge billeasing. Der er fordele og ulemper i leasing eller køb af en bil, det afhænger af dine ønsker og behov. De to forskellige metoder til at have en ny bil, er forskelligt markeret i form af slutresultater, dagligdags brug, og penge. Nedenfor er tips om, hvordan man vælger mellem leasing eller køb af en bil.

  • Din handel cyklus historie er vigtig. Der er en stor chance for, at du vil holde din næste bil samme tid, du har din sidste bil, hvis du har en god handel cyklus historie. Køb en ny bil, hvis du har en lang betaling sigt ligesom 5 år eller mere, fordi afgifterne bliver mindre hvert år. Hvis du ønsker at prøvekøre de nyeste bilmodeller, så er det billigere og lettere at lease en bil, sammenlignet end handel og købe biler i hver to til tre år. Spørg din revisor for forslag til, hvad skattefordel.
  • Vurdere udbetaling afgifter, når de køber en bil. Du skal bestemme din månedlige betalinger. Giv aldrig en udbetaling i at købe leasing biler, så du kan sænke dit månedlige betaling, bare betale de nøjagtige administrative omkostninger.
  • Nogle lejemål får du måske mulighed for at betale mindre månedlige gebyrer. Men dine omkostninger vil stige hvert år i løbet af din langsigtede betaling, fordi du betaler for afskrivninger.
  • Analyser dine samlede udgifter, før de køber en bil. Lav en sammenlignende analyse af fordele og ulemper mellem leasing og køb af en bil. Fastslå, hvilket der er omkostningseffektiv, og hvilken passer til dine behov og situation. Glem ikke at opregne alle mulige gebyrer før analyse.
  • Dine valg, vilkår og dit køb intentioner er vigtige. De er vigtige faktorer til at forstå, før du foretager bil købsbeslutninger. Der er intet galt at bruge store penge for en bil, hvis du har råd til det, det vigtigste er, at du får den bil, du ønsker i dit foretrukne forhandlinger.
  • Overvej at lease eller købe en pre-ejede bil for at spare penge. Brugte biler er helt sikkert billigere, og du kan få præ-ejede biler i god stand.
  • Leasing vil hjælpe dig købe biler billigt. Køb en bil, som du har råd til. I handel biler, skal du opretholde din resterende egenkapital, og bruge dem som udbetaling i at købe en ny bil.
  • Bestem din forventede kilometertal. Identificer det i de kommende 2 til 3 år, at du ejer din bil. Sørg for, at din forventede kilometertal er regnet i leasing beregning. Husk, at forhandleren ikke kan argumentere om din bils værdi og dine rettigheder til sandsynlig egenkapital, hvis du tænder din lejekontrakt for ham. Hvis din bil har egenkapital, så du kan få dine penge, hvis du vil.
  • Jeg nquire om udvidet servicekontrakt. Det er vigtigt, hvis du planlægger at købe en brugt bil, fordi garantien ville være udløbet eller tæt på udløb.

Husk at hvis din bil bliver stjålet

Hvordan til at vælge mellem leasing eller køb af en bil. Din handel cyklus historie er vigtig.
Hvordan til at vælge mellem leasing eller køb af en bil. Din handel cyklus historie er vigtig.

Husk at hvis din bil bliver stjålet, og du har undladt at inddrive det, så du er økonomisk ansvarlig for din bils resterende saldo og dens resterende værd, hvis det er leasede. Antallet af mennesker, der køber brugte biler af forretningsmæssige årsager bliver højere. Dine skatteoplysninger revisor kan hjælpe dig med at oprette de bedste strategier. Forhandlere ofte tilbyde incitamenter eller mindre signering afgifter.