E2a

Hvordan til at spille en solid spil skak

Skak har eksisteret i århundreder

Skak har eksisteret i århundreder. Det betragtes som en cerebral spil. Det indebærer taktikker og strategier, hurtig tænkning og analyse og et skarpt øje. Du er nødt til at tænke på din flere bevægelser og forestiller den bevæger din modstander vil gøre selv, før du rører skakbrikkerne.

Skak kan være skræmmende i starten, men når du lære de grundlæggende af den, det er en sjov og vanedannende spil. Det er helt et godt redskab til mental stimulation, som du er forpligtet til at tænke hurtigt om de forskellige kombinationer, du kan gøre for at overliste din modstander. Det er en god ide at lære spillet ordentligt, så du kan starte fra højre. Du kan lære at læse bøger eller Internet. Der er hjemmesider, hvor du kan spille mod en computer. Selvfølgelig kan det være meget svært at vinde mod computeren, men det kan give dig timevis af sjov. Følg nedenstående tips om, hvordan du kan spille en solid spil skak.

Hvordan til at spille en solid spil skak. Du er nødt til at udvikle dine brikker først, før du kan lære effektive skak åbninger.
Hvordan til at spille en solid spil skak. Du er nødt til at udvikle dine brikker først, før du kan lære effektive skak åbninger.
  1. Du er nødt til at udvikle dine brikker først, før du kan lære effektive skak åbninger, taktik og strategier. Udvikle de mindre stykker såsom biskopperne og riddere i løbet af åbningstræk før du tænker på dine angribende træk. Prøv altid at slottet tidligt og flytte din konge i sikkerhed.
  2. Tænk på, hvad du vil gøre i 2-3 træk. Du er nødt til at regne ud, hvad dit næste træk vil være at sikre, at din brik vil ikke blive fanget. Du er også nødt til at kigge ind i at ofre et stykke i bytte for den højere værdi stykket. Mens du planlægger din næste træk, er du nødt til at visualisere, hvordan din modstander vil besvare din flytning. Som du tænker på dine modtræk, er du også nødt til at tænke, hvad modtræk din modstander kan muligvis gøre, når du laver et træk versus anden. Gør din modstander at spille dit spil.
  3. Det er ikke en god idé at tænke, at du bare kan udveksle stykker og tvinge en uafgjort. Dette er et tegn på en svag spiller tager den nemme vej ud. Hvis du ønsker at spille en solid spil skak, er du nødt til at udvikle din angribe og defensive taktikker og strategier samtidigt. Det er den eneste måde at lære på. Din kampråb bør være spil, indtil kun én mand er tilbage stående og der bør være dig.
  4. Tænk som din modstander ville. Sæt dig på den anden side, og foregive, at du er din modstander, når du foretager dit træk. Tænk på de mulige modangreb og kigge efter fordele, som din modstander sandsynligvis vil se. Så gå tilbage til at være dig selv og planlægger at snuppe væk din modstanders fordel. Udvikle evnen til altid at se, hvad din modstander er planlægning. Dette vil hjælpe dig spille en stærk defensiv spil og opbygge en solid defensiv plan.
  5. Under midten spil, bestræber altid at kontrollere fire center kvadrater. Plantning dine mindreårige stykker og dine bønder i midten er en stor fordel for dig. Du behøver ikke at bekymre dig, at de vil blive fanget, dine brikker har masser af firkanter for at flytte, og de kan straks gå til siderne til forsvar i et enkelt træk.

Fortsæt med at udtænke planer som du fremskridt i spillet og altid har en strategisk plan, hver gang du spiller skak. Det er den måde at forbedre og bygge en solid skakspil. Du skal altid være på tæerne, mens de resterende ro til at tænke ud af de strategier, du har brug for at anvende.