E2a

Hvordan til at shoppe for en bil

Shopping for en bil er måske ikke så let, og du bliver nødt til at overveje en masse ting. Her er nogle vigtige ting at huske, når du køber en bil.

Når du handler i en bil

Når du handler i en bil, er du nødt til at vide, den bil, du har brug for, ikke det, du bare vil. Du kan ikke få den bedste bil, hvis du bliver følelsesmæssigt og ender med at købe, hvad der er trendy eller købe en bil, der kommer til at øge din ego snarere end at være noget, du virkelig har brug for. Det er ikke at have en prangende en ny bil, der betyder noget, den primære grund til at købe en bil er, at den passer til dine behov og passer til dit budget.

Hvordan til at shoppe for en bil. Når du handler i en bil.
Hvordan til at shoppe for en bil. Når du handler i en bil.

Forskningen bekræfter, at europæerne er den næststørste gruppe, der køber biler og en masse, som skyldes reklamer. Annoncer på fjernsynet invitere folk til at teste de hotteste hjul på vejen. Oftere, reklamer forsøger at overbevise folk, at de har brug for SUV'er eller større køretøjer.

Selvhævdende bil sælgere kan forsøge at få dig til at købe den forkerte type bil, men hvis du er meget opmærksomme og fast, vil du ikke blive forvirret i at foretage finansielle beslutninger, og du vil ikke købe noget du ikke har råd.

Du er nødt til at gøre dit hjemmearbejde

Du er nødt til at gøre dit hjemmearbejde. Få en kopi af din kredit rapporter og find ud af din kreditværdighed. En højere rente kan byde dig velkommen, hvis dit kredit historie mangler stabilitet. Du kan endda blive diskvalificeret fra at få lån. Højere præmier kan gives til dig, da dårlig kredit betyder højere risici. Hvis du gør din forskning, vil du vide, om dit lån vil blive godkendt eller ej, og derefter handle i overensstemmelse hermed. Du vil også vide, hvad rente du kan få.

Du er nødt til at finde ud af

Du er nødt til at finde ud af, hvor meget det vil koste for dig at forsikre bilen. Få bilforsikring citater fra din agent, og også tjekke online til sammenligning. Du er nødt til at vide, hvordan man kan skære ned dine præmier og undertiden betyder at købe en billigere bil.

Måske overveje at købe en brugt bil

Du er nødt til at gøre dit hjemmearbejde. Du er nødt til at finde ud af.
Du er nødt til at gøre dit hjemmearbejde. Du er nødt til at finde ud af.

Måske overveje at købe en brugt bil. Dette kan være til gavn for dig i en masse måder, hvoraf mange du måske ikke har tænkt. År til år, en ny bil markedsværdi afskrives. At købe en brugt bil ville gøre det muligt for dig at spare penge, da kun 30% af den oprindelige værdi inden for tre år falder. Lavere omkostninger forsikring vil også være tilgængelig, hvis du køber en brugt bil.

Afhængig af gas kilometertal og eventuelt

Afhængig af gas kilometertal og eventuelt, udseende, er dens pålidelighed gennem årene sikret. Så kan vælge en brugt bil være et klogt valg. Det vil også give dine finanser lidt mere fleksibilitet, da køb af en ny man kan spise en masse kontanter. Du kan derefter købe ekstra tilbehør, hvis du ønsker det.

Det næste skridt er det økonomiske aspekt

Det næste skridt er det økonomiske aspekt. Hvis du tror, at du ikke bliver tilbudt en stor pris, så bør du i stand til at fornemme det. Vær klar til at forlade forhandleraftalen. Du kan søge online. Vis ikke uvidenhed foran en strategisk bilforhandler, gør dit hjemmearbejde. Du kan forhandle numrene ned og planlægge lånet. Det vil hjælpe, hvis du sammenligner priser, betalinger og samlet pris. Må ikke blive følelsesmæssigt knyttet en bestemt bil, eller hvis du er, så skal du ikke vise dine følelser til sælger, som du ikke kan få den bedste deal.

Overvej hvad der vil ske, når din bil har brug for vedligeholdelse - hvad enten det er et problem med batteriet eller dæk eller andre dele. Naturligvis den bedste måde er at ordne det selv. Men hvis du har mistanke om, at problemet er noget, du ikke ved, hvordan du løser, den næste bedste ting at gøre er at gå til den nærmeste autoværksted og har deres mekaniker ordne det. Vedligeholdelsesomkostninger for det køretøj du planlægger at købe nødt til at være en del af ligningen så godt.