E2a

Hvordan til at forhandle købe en brugt bil

At købe en bil er ikke noget man gør hver dag eller bare beslutte at gøre ud af det blå. Bilen skal være pengene værd at du vil bruge. At købe en brugt bil er billigere end en helt ny en. Så længe det stadig virker fint, så er det stadig et godt køb. Ligesom når de køber en ny bil, skal du forhandle for at få den lavest mulige pris for den brugte bil, du planlægger at købe.

Her er de trin til, hvordan man forhandle købe en brugt bil.

Hvordan til at forhandle købe en brugt bil. Medbring en mekaniker.
Hvordan til at forhandle købe en brugt bil. Medbring en mekaniker.
  • Vær forberedt. Besøg flere auto butikker, der sælger brugte biler. Dette vil give dig mulighed for at se forskellige modeller af biler samt deres priser, så du vil have en idé om, hvad bil at købe. Du kan også søge på internettet for biler, som du kan lide. Når du har besluttet hvilken type bil at købe, foretage en søgning for at finde de gennemsnitlige omkostninger ved den bil. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvor meget at bruge til din bil. Før du køber bilen, beslutte det maksimale beløb, du kan bruge til det samt den ned betaling og beløb, du kan betale pr måned. En anden ting du skal overveje, er den rente, du skal betale per måned. Dette er meget vigtigt at sørge for, at du ikke vil få en høj rente gør det samlede beløb, du skal betale for bilen er højere end forventet. Der er flere steder på nettet, som giver dig mulighed for at beregne den gennemsnitlige rente, som du kan få. Du vil blive bedt om at indtaste specifikke oplysninger og rente vil blive beregnet automatisk.
  • Medbring en mekaniker. Når du er klar til at købe bilen, bringe en mekaniker med dig eller nogen, der kender en masse om biler. De vil være i stand til at hjælpe dig kontrollere eventuelle problemer, at bilen måtte have. Nogle gange, selv om bilen ser flot ud, er der problemer, som eneste bil fagfolk vil være i stand til at se. Du kan bruge dette til at gøre prisen endnu lavere.
  • Giv prisen. Da du kender den gennemsnitlige pris for den brugte bil, og du allerede har angivet det beløb, du kan bruge på din bil, behøver du ikke at lytte til alle de priser, som salget person vil give dig. I stedet være sikker og fortælle ham din pris. Du skal dog ikke give ham din maksimale pris. Gør det lavere end dit maksimum pris. Sælgeren vil normalt fortælle dig, at den pris, du gav er for lavt, og de vil give dig en højere pris end den, du gav. Hvis prisen er lavere end den pris, du har angivet som din maksimum, kan du prøve at gøre det lidt lavere. Men den gode nyhed er, at du allerede har en lavere pris end din maksimale, så det betyder, at du var i stand til at forhandle godt. Hvis salget person gav dig en højere pris end dit maksimum, skal du forhandle mere for at gøre det mindre. Hvis salget person ikke kan give dig en lavere pris, kan du fortælle ham, at du ikke vil være i stand til at tage bilen. Sælgeren vil helt sikkert ikke ønsker at miste et salg, så han sandsynligvis vil kalde hans vejleder. Hvis du får en lavere pris, så du kan købe bilen, hvis ikke, der er andre butikker, som du kan gå til og forhandle for at få den pris, du ønsker.

Du vil helt sikkert være i stand til at købe den bil, du kan lide til en billigere pris, så længe du er forberedt og du er ikke bange for at forhandle.