E2a

Hvordan til at bygge en magisk indsamling sorte kontrol deck

Magic The Gathering

Magic The Gathering, også kendt som MTG er et spil, der involverer samlekort. Hver spiller skal have sit eget dæk til at spille. Mere end ti tusinde kort er brugt netop til dette formål. Med det i tankerne, kan et betydeligt beløb af dæk kort etableres. Opbygning af dit eget sæt kan være en smule tricky, især når du ikke har en slagplan. Dette er et strategi spil, der skal gennemtænkes nøje med henblik på at vinde. Der er forskellige teknikker og stilarter, som du kan gøre for at succesfuldt oprette din egen dæk. Læs videre for at lære mere om, hvordan du bygger din egen Magic The Gathering Black Kontrol Deck.

  1. Første ting du skal gøre er at sigte efter de laveste omkostninger muligheder for alle jeres manas. Du kan starte med at tilføje forstyrrelser eller forstyrrelser, der ville holde de andre spillere i at trække nye kort. Dette vil forhindre dig fra at give dem kort, der kan lukkes ud af alle deres fjender. Du bør have mindst femten til tyve magi bare for at være sikker. Du kan ændre på antallet anytime senere.
  2. Næste skridt er at begynde at opbygge dit imperium ved at tilføje jorder og mana kilder. Dette kan få dig til den øverste hånd, fordi det kan give dig energi eller udholdenhed. Du er nødt til at have mindst 20-25 sumpe for at opnå den nødvendige energi. Igen, kan du ændre det senere til dine præferencer.
  3. Du kan også tilføje fjernelse kort. Deres formål er at ødelægge alle fjender, der kommer din vej, og dermed tage dem ud af spillet. Du er nødt til at stoppe alle truende trusler. På denne måde kan du være i stand til at pådrage mere skade. Du har to muligheder: Hvis du ikke har en masse skabninger for kamp, kan du gøre en stor masseødelæggelsesvåben eller du kan gå til at sigte en specifik fjende, hvis du har en masse væsener ved hånden (femten til tyve skabninger mindst) .
  4. Endelig gælder sejren metode, hvori du får kort, der ville gøre dig vinde via discard eller en fjende orienteret teknik. Ved udgangen af spillet, bør du have mindst en alt tres kort.

Her er nogle nyttige tips:

Hvordan til at bygge en magisk indsamling sorte kontrol deck. Første ting du skal gøre er at sigte efter de laveste omkostninger muligheder for alle jeres manas.
Hvordan til at bygge en magisk indsamling sorte kontrol deck. Første ting du skal gøre er at sigte efter de laveste omkostninger muligheder for alle jeres manas.
  • Hvis der stadig, du er usikker på hvad man skal gøre, at gå til din lokale card speciale butik og bede om nogle råd om, hvordan man opbygger en succesfuld dæk. Eller du kan altid spørge dine venner, som har været at spille dette spil i temmelig lang tid for stilarter og teknikker.
  • Surf på nettet for mere information om dette vanedannende spil. Det ville være meget nyttigt for dig at forstå begrebet MTG og hvordan det virker. Du behøver ikke at huske hver stil, være proaktiv og oprette din egen teknik til at give dine fjender en følelse af overraskelse.
  • Glem ikke at være kreativ! Have det sjovt og være en sport. Det er den eneste måde, at du kan nyde denne interaktive strategi spil.

I begyndelsen kan dette spil være svært at spille

I begyndelsen kan dette spil være svært at spille. Men med konstant praksis, vil du hurtigt vænne sig til det. Nu begynde at indsamle kort, opbygge et imperium og vind!