E2a

Hvordan til at bryde en piñata

Piñatas kan give liv og spænding til en fest

Piñatas kan give liv og spænding til en fest. Det øjeblikkeligt skaber en festlig samt konkurrencekraft stemning for deltagere, som ønsker at bryde den. Tidligere eksklusiv for børns fester alene, i dag Piñatas er for hver komsammen begivenhed. Den kom fra de farverige traditioner i de latinske lande. Men i dag, Piñatas blev så populært, at folk fra hele kloden lært spænding og sjov, det bringer.

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at bryde en piñata.

  • Hvis du er et barn eller med korte højde, sigte lavt. Der er en stor chance for, at Piñatas er lavet til at tage form af firbenede dyr. Bendelene af piñata er som regel de svageste punkter. Hvis du rammer en af deres ben, vil det sandsynligvis bryde åbne let i en pæn måde, at slippe slik og godbidder indeni. Hvis du kan forsøge at ramme disse dele af piñata vil du ikke brug for et nyt forsøg på at bryde den.
  • Dit våben kan gøre en stor forskel. Prøv at bruge et baseball bat eller noget længe og hårdt. En swing fra et robust bat vil levere nok kraft til at bryde piñata i første forsøg.
  • Sæt dine lytter færdigheder i gear. Lytte er alt, hvis du ikke har tilladelse til at bruge dine øjne. Det er en fælles praksis for Piñata spillere at blive bind for øjnene, når de nærmer og forsøge at ramme hængende pose godbidder. Lyt til dine venner, da de kunne råbe nyttige retninger. Lyt til publikum, som regel deres jubel er højere, når du er på rette spor, eller du synes at være tættere på jackpotten. Hvis alle kan du høre er ubrugelig snak, spottende, lyde og endda latter, det ville simpelthen oversætte, at du er meget langt eller går i modsat retning fra dit mål.
  • Tread på et begrænset område alene. Gør ikke dristige skridt væk fra hvor du var placeret. Normalt er alt du skal tage er en lige retning og få skridt at nå frem til det område, som piñata. Begræns dine roaming-handlinger. Prøv at placere den retning lige før du er bind for øjnene. Stol på dine instinkter. Stol på dig selv.
  • Brug dit våben at føle dine omgivelser. Vær forsigtig, men ikke at svinge det. Dette kan bringe sikkerheden for de mennesker omkring dig. Poke rundt med din stok i et stykke tid. Hvis du tror at du har rørt en del af piñata, kontrollere det med støj omkring dig. Hvis du er sikker nok, der vil være det perfekte tidspunkt og sted, så at svinge det med al din magt til at bryde målet på første forsøg.
  • Hvis du ikke rammer den piñata på din første prøve, ved, at det er virkelig en udfordrende opgave. Med alle de teknikker over, vil du også brug for en masse held. Timing, retning og styrke er at være i perfekt kombination med hinanden. Disse tre kan ikke opnås så let.

Breaking the piñata er højden af piñata spillets begivenhed

Hvordan til at bryde en piñata. Hvis du er et barn eller med korte højde, sigte lavt.
Hvordan til at bryde en piñata. Hvis du er et barn eller med korte højde, sigte lavt.

Breaking the piñata er højden af piñata spillets begivenhed. Det er det øjeblik præget af forventning, spænding og selvfølgelig lykke til den heldige hitter. For en mere mindeværdig effekt, kan du prøve at smide off slik på crowd det øjeblik piñata brød.