E2a

Hvordan man vælger et nyt køretøj

At købe en ny bil eller et nyt motorkøretøj er en af de største investeringer, du nogensinde havde gøre, og så det vil helt sikkert gøre dig godt at finde den bedste værdi bil, der er lige det rigtige for dig. Så hvis du søger at finde nogle fingerpeg om, hvordan man vælger et nyt køretøj, her er nogle tips til at hjælpe dig ud:

  1. Bestem dine behov. Det hele begynder med den type og generelle kategori af bilen din livsstil vil kræve. De punkter at overveje vil være, om du er enlig eller gift, hvor mange børn du har, om man bor i byen eller på landet, og hvor langt du vil regelmæssigt rejser med din bil. Selvfølgelig, et andet punkt at overveje endnu vil være din indkomst. Sæt dig ned og liste ned alle disse faktorer, for at hjælpe dig med at afgøre, hvilken type bil ville være mest egnet til dig.
  2. Vide, hvad du skal kigge efter. Når du køber en bil, ville du nødt til at tænke på sådanne faktorer som hvor sikkert og trafiksikker det anses for at være (finde ud af på howsafeisyourcar.com ), hvor meget værdi du ville få, hvis du beslutter at sælge den efter et par år , og hvor brændstofbesparende det er. Dens brændstof-effektivitet er et af de vigtigste faktorer, du havde behov for at overveje, da det kommer til at præcisere flere besparelser for dig i det lange løb. Tjek den Energuide etiket på køretøjet, som angiver den anslåede årlige brændstofomkostninger der bliver brug for, plus dens brændstofforbrug ratings. Også at besøge den Natural Resources Canada website , hvor du kan afprøve et værktøj til at sammenligne køretøjer i henhold til deres brændstofforbrug satser.
  3. Overveje lang sigt. Du vil helt sikkert nødt til at overveje de langsigtede vedligeholdelsesomkostninger (såsom brændstofforbrug satser, se nummer 2) for at hjælpe dig med at afgøre, hvilket ville være den bedste værdi bilen for dig. En anden faktor til at overveje vil være forsikringspræmierne på din bil. Ved, at forskellige bilmærker og modeller kommando forskellige forsikringspræmier satser. Find ud af et skøn over forskellige bilens tarifferne på Carwale.com .
  4. Gør dit hjemmearbejde. Bortset fra alle de overvejelser, der er anført ovenfor, er det yderst vigtigt, at du gør indledende forskning om hvilke biler der anses for at være den højeste kvalitet til dit budget. Du kan finde oplysninger om priserne på nye biler, samt nyt lejemål og nye handelsaftaler værdier på MSN autos . Du kan også gøre godt ved at kigge lister såsom top biler for teenagere, top familie biler, shopping tips til nye forældre osv., på About.com .
  5. Overvej dit budget. Selvfølgelig vil en af dine største afgørende faktorer være, hvor meget du har råd til at bruge på din nye bil. For at hjælpe dig gøre sammenligning shopping mellem forskellige mærker, mærker og modeller, afprøve sådanne værktøjer som dem, der findes i Yahoo autos og Kelley blå bog . Du bør også tjekke de eksperter og forbrugernes anmeldelser til rådighed der, for at hjælpe dig være styret af andres erfaringer.

Der har du det

Hvordan man vælger et nyt køretøj. Vide, hvad du skal kigge efter.
Hvordan man vælger et nyt køretøj. Vide, hvad du skal kigge efter.

Der har du det! Disse er blot nogle af de nyttige tips til dig, når du planlægger at vælge et nyt køretøj. Husk: uanset om du planlægger at købe nye biler til din familie eller nye lastbiler til din virksomhed, er det altid bedst at være forberedt med oplysninger, der vil hjælpe dig med din beslutning! Held og lykke!