E2a

Hvordan man spiller 8 - Ball Pool

Hvis du raring at lære at spille billard

Hvis du raring at lære at spille billard, kan du starte med at lære 8-ball. Dette spil er måske den mest populære og bredt spillede billard spil derude, og dens mekanik er ganske let at forstå. Dette gælder især for en endnu forenklet version af 8-ball, som kaldes striber og faste stoffer. Så hvis du ønsker at lære at spille 8-ball pool uden at skulle navigere gennem hårde billard-tale, læse om:

1. Kend målet. Deres mål for at spille 8-ball pool er at sænke den samme type bold (enten alle striber eller alle faste stoffer) ved hjælp af stødballen. Hvis du har fået tildelt at sænke striberne for eksempel, vil din modstander skulle skyde alle faste stoffer. Når du har indkasseret alle syv af dine tildelte bolde, kan du synke i din otte bolden.

Hvordan man spiller 8 - ball pool. Vide, hvordan man starter.
Hvordan man spiller 8 - ball pool. Vide, hvordan man starter.

2. Vide, hvordan man starter. Saml alle de bolde, og passe dem inde i trekantede rack. Øv at sætte dem sammen i denne rækkefølge: placer 8-ball på trekanten centrum, en stribe bold på det ene hjørne og en solid bold på det andet hjørne. Tag væk det trekantede rack og "pause" denne formation, ved at slå den med stødballen. Dit mål er at bryde denne formation og sprede boldene hele bordet, og forsøge at lomme en, eller endda mere, bolde i processen.

3. Kend reglerne. Der er mange regler at følge, når man spiller 8-ball, men du kan vælge at lære de mest basale først, hvis du lige er startet ud. For én, kan du ikke sænke cue-ball, og hvis du gør, får du en fejl. Du kan heller ikke sænke 8-ball, hvis du ikke har indkasseret de øvrige 7 bolde endnu (I strengere spil dette betyder automatisk, at du taber, mens dette blot kunne være en fejl i andre). Du bør også altid nå dit mål bolden med stødballen, skal du ikke forsøge at ramme din bold ved hjælp af din modstanders bold.

Hvis du ønsker at gøre spillet mere udfordrende

Hvis du ønsker at gøre spillet mere udfordrende, kan du accepterer at skyde bolde i orden, det er, i forhold til antallet angivet på bolden. Du vil fortsætte med din tur, indtil du fejl, og indtil du ikke er i stand til at sænke en bal. En anden regel er, at du altid skal have mindst en fod på gulvet under dit skud, ellers dit skød vil blive erklæret en fejl. Du bør også vente på alle de bolde til at stoppe flytter efter et skud, før du kan skyde igen.

Hvis du raring at lære at spille billard. Hvis du ønsker at gøre spillet mere udfordrende.
Hvis du raring at lære at spille billard. Hvis du ønsker at gøre spillet mere udfordrende.

4. Kend strategierne. Øv udøve den korrekte mængde kraft for effektivt at sænke dit mål bolden. Hvor stærkt du rammer bolden, vil afhænge af dens vinkel og afstand fra stødballen. Studér vinkler og kraft som du skal bruge til at ansøge om enhver situation.

Der har du det! Disse er blot nogle af de ting at huske

Der har du det! Disse er blot nogle af de ting at huske, når du spiller 8-Ball Pool. Held og lykke, og har en lykkelig tid at spille!