E2a

Hvordan man løser slanger på en sudoku puslespil

Sudoku er et populært japansk logik puslespil, meget ligner en mini krydsogtværs, men det bruger tal i stedet for bogstaver. Dette gør det endnu mere udfordrende.

Den 9x9 gitter er udfordrende i sig selv at løse

Hvordan man løser slanger på en sudoku puslespil. Start med den nemme del.
Hvordan man løser slanger på en sudoku puslespil. Start med den nemme del.

Den 9x9 gitter er udfordrende i sig selv at løse. Men for at give spillet et twist, indførte de Snakes on a Sudoku. Dette er blevet en vellidt tidligere tid for både børn og voksne. Brugen af logik i Sudoku er meget lærerigt i forhold til at spille videospil.

Uanset om du er en velbevandret spiller af den regelmæssige Sudoku puslespil eller ej, kan du læse oplysningerne nedenfor til at vide, hvordan forskellige Slanger på Sudoku er, og hvordan du kan løse det.

  • Kender spillet. Som i en almindelig Sudoku kræver Slanger på Sudoku spilleren til kun sætte ét nummer på hver boks. Den væsentligste forskel er udformningen af Sudoku bog. Nettene er indrammet af slange billeder. Gitteret ser temmelig meget gerne en krydsogtværs, men du vil bemærke, at nogle kasser er på forhånd udfyldt med tilfældige udseende tal.
  • Hold regler. Husk, at du aldrig skal bruge det samme nummer to gange i en kolonne eller i en række. Du er også begrænset til at bruge tallene 1 til 9 kun i hele 3x3 gitter inden for 9x9 puslespil.
  • Start med den nemme del. Kontrollér puslespillet nettet og undersøg, om der er enkelte tomme bokse rundt. Disse er nemmere at fylde, så start med disse først. Når alle enkelte kasser er fyldt, se dig omkring hver og se om du kan finde spor til at fylde dem op så godt.
  • Vær ikke bange for at gætte. Når du er færdig med den nemme del, er det tid til at gøre nogle gæt undervejs. Tænk på logisk kombination af numre, som du kan bruge til nogle af boksene.
  • Forbered dig på at foretage ændringer. Når du spiller Sudoku, skal du bruge en blyant og har et viskelæder klar. Dette er en trial and error puslespil, der kan kræve, at du ændre dine svar konstant indtil du er færdig med at løse hele gitteret. Skriv let og sætte små tal kun til at holde gitteret rent.
  • Kontroller dit arbejde. Når du føler sidder fast, kan du prøve at spore de ændringer, du har foretaget, og se, om ændring af nummeret på en kasse kan hjælpe dig bevæge sig yderligere. Også kontrollere, om der er dubletter af numre i rækker og kolonner. Hvis der er nogen, vælge hvilken en du skal ændre.
  • Har nogle praksis. Efter at løse et par Sudoku-opgaver, vil du vokse bedre til at løse hele puslespillet.

Sudoku puslespil og puslespil bog kommer i flere niveauer af kompleksitet. Vælg den, der er egnet til dit niveau. Må en nybegynder puslespil, hvis det er din første tid på at løse det. Du kan altid flytte til et hårdere niveau, når man vænner sig til spillet.

Må ikke haste besvare hele puslespillet

Må ikke haste besvare hele puslespillet. Dette er virkelig ikke tage lidt tid, især hvis du endnu ikke er velbevandret om hvordan det virker. Hurtigt svar kan kun føre dig til at re-doing puslespillet grund af fejl i værdier, som du har givet.