E2a

Hvordan man løser en Kakuro logik puslespil

Bortset fra den populære Sudoku, Kakuro, også kendt som Kakkuro, er også en anden type puslespil, der involverer matematik og logik.

Det er et godt alternativ til de sædvanlige krydsord du besvarer

Hvordan man løser en kakuro logik puslespil. Vide, hvordan man lede efter hints.
Hvordan man løser en kakuro logik puslespil. Vide, hvordan man lede efter hints.

Det er et godt alternativ til de sædvanlige krydsord du besvarer. Det kan være en meget vanskelig puslespil at løse, men det er ikke en umulig opgave. Hvis du ønsker at være i stand til at løse en Kakuro logik puslespil, læse vejledningen nedenfor for at hjælpe dig, når du finde dig selv fast.

  • Få at vide spillet. I Kakuro, er der et gitter ligner en, hvordan en krydsogtværs ser ud. De fleste af kasserne er tomme, mens der er nogle, der har et nummer, som du kan henvise til som en ledetråd senere.
  • Vide, hvordan man lede efter hints. Hvert puslespil har en clue. Det er bare et spørgsmål om at vide hvor man skal lede efter det. De hints i denne sag er de fingerpeg tal, der fyldte i nettet. Det er bedst hvis du bruger en blyant, da du forventes at gøre en masse sletninger som du gør trial and error.
  • Følg reglerne. Reglen er enkel. Du er nødt til at gøre, er at vælge et fingerpeg nummer og arbejde din vej ved at udfylde felterne omkring det. Reglen er, at numrene på venstre, højre, top eller bund, bør, når det tilsættes være lig med clue nummer. Anbring et nummer fra 1 til 9 i hver blok, men sørg for, at noget nummer gentages i en enkelt kørsel. For eksempel, hvis antallet er 6 ikke sætter 3 og 3 på de tomme kasser. Prøv i stedet 1 og 5, eller 2 og 4.
  • Kontroller for dubletter. Som du kun er begrænset til tallene fra 1 til 9, skal du vide, hvor i de gåder er dubletter forbudt. Kolonner og rækker lige ved siden af clue burde ikke indeholde dubletter. Heller ikke tilladt er dubletter i clue loops der skærer hinanden. For eksempel er det clue nummer på ét område 6, og du har placeret 2 på den ene boks. Et andet fingerpeg om, at skærer kasserne omkring den første clue burde ikke have et nummer 2.
  • Dobbelttjek dine numre. Kakuro, som er tricky, gør det umuligt for dig at løse, hvis du har opgivet forkerte oplysninger i en firkant. Som du sikkert har bemærket, er hver firkant relateret til hinanden i løsningen af puslespillet gennem de spor. Derfor, hvis du begår en fejl på en, vil du nødt til at spore dine skridt og foretage korrektioner at færdiggøre puslespillet.
    Hvis du er i stand til at afslutte fylde kasserne, til de beregninger, opsummere de spor er korrekte, og der er ingen dubletter, da har du løst Kakuro logik puslespil!

For første gang solvers

For første gang solvers, forvente at gøre en masse trial and error og investere mere tid, når løse puslespillet. Der er ingen mening skyndte din løsning som dobbelt kontrollere det senere, når du går i stå, er mere af en hovedpine. Det er bedst at bruge en blyant, så du kan slette din skrivning og erstatte kasserne med de korrekte værdier.