E2a

Hvordan man laver Snurre Snup ballondyr

Er du træt af de sædvanlige Bugs Bunny fyldte legetøj

Er du træt af de sædvanlige Bugs Bunny fyldte legetøj? Nå her er noget at bryde den monotoni-a Bugs Bunny ballon dyr. Det vil ikke bare være noget ballon dyr. Det vil blive gjort ved dig. Bare følg trin nedenfor og du vil se, hvor nemt det er at lave en Snurre Snup ballon dyr:

  • Pump fire 260 balloner. Du skal balloner til ansigtet / krop, lange ører, arme og ben. Må ikke fuldt pustes dem, selv om, eller du kan poppe balloner når vride. Du kan bruge forskellige farver eller anvende én farve.
  • Foretag ørerne. Bind enderne af en ballon med en elastik, så du kan lave en doughnut-formet ballon. Lav et tal "8" ved at dreje denne ballon i halve.
  • Gør arme og ben. Snup en spids af en ballon, og drej det så du har omkring en tomme af lille kugle. Hold på at lille kugle og derefter folde ballonen til omkring to inches på hver fold. Twist denne fold og drej den igen med den lille bold. Følg samme trin for den anden ende. Fold ballonen i halve og få fat i omkring en tomme fra den foldede spids. Sno det og armene vil have sit separate sider. Følg de samme procedurer, når de foretager benene.
  • Gør ansigtet. Grib den bundne spids og drej det til at gøre omkring to tommer lille ballon til næsen. Hold på det som du gør kinderne. Fold ballonen til samme størrelse som næsen. Twist det. Lav en anden kind ved at folde og dreje på samme måde som den første. Sno to sidestykker, således at de kan træde i stedet for det andet. Dette giver ekstra sikkerhed.
  • Tilføj ansigtets detaljer. Fastgør de foldede og snoede dele af balloner, så næsen vil være på kinderne 'centrum. Gøre øjne over kinderne ved at dreje ballonen til at skabe omkring to tommer lange aflange. Hold denne twist og derefter få fat i ørerne. Sæt øret ballonens snoet midt over det snoede del for det første øje. Sno de to sammen, således at ørerne er over øjet. Drej ballonen igen for at gøre det andet øje. De to aflang-formede snoede dele skal være plan for den perfekte øjne. Sno figurerne for sikrede ansigt og ører. Den ikke snoet del af ballonen skulle falde fra hovedet, således at gøre halsen og legemet bliver en leg.
  • Sæt arme og ben. Twist anden lille runde fra ansigtet / krop ballon til hals. Hold på, at når du monterer armene ballon midterste del til den snoede ende til hals. Drej de to sammen. Armene skal ende op sprede fremad lige under ansigtet.

I mellemtiden folde den resterende del af ballonen

I mellemtiden folde den resterende del af ballonen, således at dens spids vil opfylde twist for armene. Tag fra den foldede kant og derefter dreje omkring tre inches fra den. Dette vil efterlade en vis del af ballonen for maven. Der er også en venstre del fra ballonen tip. Skubbe den ind i hullet, således at den foldede kant er fyldt. Dette vil være Bugs Bunny s bagefter. Fastgør ben 'midt i slutningen af den snoede mave.

Hvordan man laver snurre snup ballondyr. Pump fire 260 balloner.
Hvordan man laver snurre snup ballondyr. Pump fire 260 balloner.

Det essentielle for Bugs Bunny ballon dyr er færdig. Bare lidt mere snoning her og der vil perfektionere din skabelse.