E2a

Hvordan man laver en sækkestol kaste bord

Børn kan spille mange spil med brug af enkle sækkestole

Børn kan spille mange spil med brug af enkle sækkestole. En favorit spil fleste børn nyder den sækkestol lodtrækningen. For at spille dette, vil du have en sækkestol kaste bord.

Her er hvordan du kan lave din egen.

Hvordan man laver en sækkestol kaste bord. . Saml dine materialer.
Hvordan man laver en sækkestol kaste bord. . Saml dine materialer.
 • . Saml dine materialer Du skal bruge følgende: 4x8 ark ¼ tommer krydsfiner, 7 fødder 1x1 boards, træ lim, sandpapir, maling, pensler, blyant eller kridt, målestok udarbejdelse kompas, 1-tommer træskruer, C -clamp, rundsave, variabel hastighed boremaskine, tilbagegående halm og sækkestole.
 • Opdel krydsfinerplade. Med brug af en blyant eller kridt og din målestok, måle og markere en linje, der vil opdele krydsfinerplade i to lige store dele, der måler 4x4 meter. Brug af rundsaven skære krydsfinerplade i to halvdele, og følge den linje, du markerede tidligere. Sæt den ene halvdel af krydsfinerplade til side.
 • Opdel et stykke krydsfinerplade diagonalt. Igen ved hjælp af en blyant eller kridt og en målestok, dividere det første stykke af cut krydsfiner i to lige store dele, men denne gang, opdele det diagonalt, efter den linje, du markerede.
 • Skær 1x1 bord i halve. Med brug af en blyant eller kridt og din målestok, og måle markere en linje, der vil opdele brættet i to lige store dele.
 • Planlægge og skitsere lodtrækningen bord design. Vær kreativ og bede børnene til at hjælpe dig ud. Du kan tegne deres foretrukne tegneseriefigurer eller lad dem gøre deres egne skitser og kruseduller på den anden halvdel af 4x4 krydsfiner.
 • Skær et hul på krydsfiner. Med brug af en blyant eller kridt og din målestok, måle og markere en hul til sækkestole. Sørg for at justere størrelsen af hullet og gøre det store nok til at passe din sækkestole ind i det. Derefter skæres hullet ved hjælp af en bajonetsav.
 • Markér kanter skrue placering. Med brug af en blyant, mærker gøre langs hele venstre og højre kanter af lodtrækningen bord. Afstanden i 1 cm fra hinanden og 1 tomme væk fra kanterne. Begynd mærkning 3 inches væk fra toppen af brættet og stop, når du er 3 inches væk fra bunden.
 • Vend lodtrækningen bord over. Markér de relevante kanter "top", "bund", "venstre side" og "højre side" med blyant. Læg brættet med forsiden nedad på en flad, jævn overflade.
 • Placer en 1x1 bestyrelse på den ene side kanten af lodtrækningen bord. Sørg det er placeret i midten, og en halv tomme væk fra kanten af brættet. Påfør trælim at tilslutte sig disse to stykker sammen. Derefter vedhæfte en C-clamp ved slutningen af de limede stykker for at holde dem begge på plads, indtil limen sæt.
 • Sæt 1-tommer træskruer. Vend lodtrækningen bord over og bruge en variabel hastighed boremaskine at indsætte træskruer på steder, du markerede tidligere. Bor alle skruer i, og fjern derefter C-clamp, eller du kan flytte C-clamp, hvis det forstyrrer med skruerne.
 • Vend lodtrækningen bord med forsiden nedad. Få en diagonal stykke krydsfiner, som du skærer tidligere, og placer det opretstående, hvilket gør det hvile på toppen af lodtrækningen bestyrelsen og mod de to limede stykker. Sørg længste kant af krydsfiner brik vender den nederste del af lodtrækningen bord, én 4-fods kant ligger langs lodtrækningen bord kanten jævnt, og det andet 4-fods kant vender den øverste del af lodtrækningen bord.
 • Fastlægge diagonal stykke krydsfiner på en flad overflade. Med brug af en blyant, mærker gøre langs ydersiden af 4-fods kant til skrue placering. Dette bør ligge mod lodtrækningen bord. Afstanden i 1 cm fra hinanden og 1 tomme væk fra kanterne. Begynd mærkning 3 inches væk fra den ene ende og stoppe, når du er 3 inches væk fra den anden ende.
 • Lim den anden diagonal stykke krydsfiner. Placér diagonal krydsfiner og anvende trælim. Sæt C-clamp straks at holde limet stykker sammen, indtil limen sæt.
 • Sæt 1-tommer træskruer. Derefter fjerne C-clamp efter alle de skruer i. er Tillad al limen tørre.
 • Design og male krydsfiner. Kald børnene til at slutte sig til dig i at male design, overflade, og siderne af lodtrækningen bord. Gør det så farverige som du ønsker. Gentag trin 2-15 for den anden kaste bord.

Sækkestol kaste boards kommer i mange former og størrelser, men en vinklet 4-fods kvadrat kaste bord virker som det perfekte spil board til udendørs brug.