E2a

Hvordan man laver en plinko karneval spil

Et Plinko spil er et klassisk spil

Et Plinko spil er et klassisk spil, at nogen, uanset alder, kan nyde. Det kræver ikke megen dygtighed, og så fokus på at spille det kan være rent på nydelse. Det er bedst spilles i løbet af parterne, og det kan endda bruges af lærere som en underholdende pædagogisk værktøj. Her er de trin for at gøre en Plinko karneval spil:

Hvordan man laver en plinko karneval spil. . forbered materialet til.
Hvordan man laver en plinko karneval spil. . forbered materialet til.
  • . Forbered materialet til dette projekt, skal du bruge følgende: en 2x4 fod pegboard (eller en bestyrelse krydret med små huller, som findes på håndværk butikker og byggemarkeder), 1 ¼ tomme pinde, elastikker, og jetoner.
  • Sæt pinde Orient bestyrelsen lodret. Der er, bør det være fire meter høj og to meter bred. Tæl et par rækker under den øverste række af huller på pegboard, og derefter begynde at indsætte pinde i en lodret række. Du skal indsætte 10 pinde i denne første række. Sørg for, at du placerer disse ti pinde i det midterste område af pegboard. Også, bør du tildele et hul i mellem hver pind.
    Spring en række huller, og sæt pinde til at danne den anden række af pinde. Placer den første pløk for den anden række under den første plads i den første række (det er lige mellem pløkke en og to i den første række). Du bør fortsætte med at placere pinde under mellemrummene i den første række.
    Du bør placere 10 pinde for de ulige rækker (dvs. række 1, 3, 5, 7, 9 11 og 13), og 9 pløkke for de lige numre rækker (dvs. række 2, 4, 6, 8, 10 og 12. Igen, sørg for, at du efterlader en række huller tomme, før du går videre til at placere pindene til den næste række. Hver gang du indsætter pinde på en lige numre række, skal du placere det under mellemrumstasten i mellem to pinde ovenfor. Med andre ord skal de ulige rækker være på linie med hinanden, mens de lige nummererede rækker bør tilpasses til hinanden. Du skal ende op med 13 rækker af pinde.
  • Skab de "trug." Disse render er, hvor chips vil gå ned til, efter at de er rejst igennem de vandrette pinde ovenfor. Efter den 13. række af pinde, tæller 4 rækker huller, derefter indsætte en pind for at markere starten på den første trug. Indsæt yderligere seks pinde direkte under den første pind, og derefter placere to pinde i bunden, de er der for at indeholde chippen, når den falder inde i denne truget. I realiteten er disse trug lodrette søjler nedenunder rækkerne af tapper, du kan gøre omkring seks af dem. Bare sørg for, at disse kolonner er direkte under det område, hvor rækkerne af stifter er.
  • Pak de øverste pinde med elastikker. Gå tilbage til de tre bedste rækker af dit Plinko brætspil, og placere en elastik til at omfatte alle tre af de længst til venstre pinde af disse rækker. Du bør fortsætte med at gøre dette for rækker tre, fire og fem, fem, seks og syv, og så videre. Gør det samme for de yderst til højre pinde. Det punkt på dette trin er at oprette en kofanger for at forhindre chips fra hoppende ud af brættet, når de er faldet til rækkerne.

Der har du det! Det er de enkleste skridt til at tage

Der har du det! Det er de enkleste skridt til at tage, hvis du ønsker at gøre en Plinko karneval spil. Du kan også dekorere brættet med maling, hvis du er så tilbøjelige.