E2a

Hvordan man laver en matchende farver filmappe spil

File folder er en type mappe

File folder er en type mappe, der bruges til at gemme dokumenter, kontrakter eller samtlige papirer, der skal fastgøres forsvarligt sammen. Det er traditionelt består af ark af tykt papir såsom Kraftpapir og manila papir, eller pap. Men for nylig, har varianter af plast bliver tilgængelige. Filmapper er nu tilgængelige i forskellige materialer og farver og kan købes i ethvert kontor eller skole levering butikker. For at være mere effektive i at bruge disse mapper, skal de mærkes korrekt enten foran eller i fanen. Nogle mennesker foretrækker at skrive om det ved hjælp af blyant eller markeringspen, mens andre anvender selvklæbende etiketter på fanen. Der er også mulighed for at anvende elektronisk

Men der er også en anden måde at bruge disse dejlige mapper

Hvordan man laver en matchende farver filmappe spil. Forberede de cut-outs.
Hvordan man laver en matchende farver filmappe spil. Forberede de cut-outs.

Men der er også en anden måde at bruge disse dejlige mapper, som alle virkelig kan nyde. Spillet hedder filmappe spil. Det er ligegyldigt, om du er på komfort i dit hjem, i en daginstitution, ud på en lang road trip besøger slægtninge, vært for en familiesammenføring, eller på en sleepover, den filmappe spil er altid et hit for børn og voksne. Her er hvordan man laver en:

  • Købe materialer. Fastgør alle materialer fra levering butik. Dette omfatter Manila filmapper, markører i forskellige farver, farveblyanter eller farveblyanter, sakse (ideelt sikkerheds saks især hvis yngre børn vil forberede spillet), små til mellemstore Ziploc poser, ca 2-tommer tyk plastemballage tape, og en lamineringsmaskine eller klare kontakt papir.
  • Pick et spil tema. Skønheden i fil mappe spil er, at det er meget fleksibelt, og temaet kan være alt fra dyr til planter til verden.
  • Forbered mapperne. Vedhæft en lille til mellemstor Ziplock pose på bagsiden af filen mappe. Det er her, du vil beholde alle udskæringer senere.
  • Forberede de cut-outs. Med henblik på denne instruktions artikel skal temaet rejse væk hjemmefra. Tegn billeder af ting, du bruger, når de rejser - shirt og bukser, tandbørste, tandpasta, sko, strømper, hår børste, osv. Gør 02:58 eksemplarer hver, farvning og designe hvert stykke forskelligt.
  • Indsæt cut-outs. Få et stykke af hver vare og indsætte dem i mappen. Instruer spilleren til at matche de resterende udskæringer med de elementer af samme farve eller design.

Der er mange flere idéer

Der er mange flere idéer, som du kan bruge. Et andet sikkert hit idé er regnbuen spil. I en separat mappe, trække en meget stor farvet regnbue. Derefter skæres ud langsgående bue-formede strimler af farvede papirer, en for hver af de følgende farver: rød, orange, gul, grøn, blå, indigo og violet. Der er to måder at spille dette spil. Først bede spilleren til at rekonstruere en regnbue ved hjælp af strips. For det andet, bede spilleren til at fastgøre strimlerne til den store farvede regnbue For ældre børn, der er mulighed for at bruge farvede ord (eksempel: RED er skrevet i rød farve). Bed barnet om at knytte ordet til den tilsvarende farve i regnbuen.

Alle disse er billigt

Alle disse er billigt, nemt, gennemførligt og vigtigst af alt, sjov for alle medlemmer af familien! Afhængigt af temaet, kan de spil bruges til at hjælpe børn med at lære om vigtige emner som bogstaver og tal, det tegnsprog, løse labyrinter, gør ordet søgning eller fortælle historier. Som for cut-outs, gør Ziploc pose transporterer så meget problemfri så godt.