E2a

Hvordan man kan slå Sephiroth i Final Fantasy VII

I modsætning til andre versioner af Final Fantasy

I modsætning til andre versioner af Final Fantasy, den syvende version har en meget udfordrende fjende. Sephiroth, mere end nogen anden fjende, er meget svært at slå. Men det betyder ikke, at han er umulig at besejre. Med et par teknikker, kan du finde dig selv sømning ned denne meget magtfulde fjende.

Oftere end ikke, spillerne finder det svært at selv komme tæt på Sephiroth. Derfor er den faktiske måde at besejre ham er gennem besiddelse af de rigtige udstyr. Sådan endda hjælpe dig mere om at slå ham, her er nogle ting du skal gøre i løbet af spillet:

Hvordan man kan slå sephiroth i final fantasy VII. Dyrk en golden chocobo.
Hvordan man kan slå sephiroth i final fantasy VII. Dyrk en golden chocobo.
  • Dyrk en Golden Chocobo. The Golden Chocobo er din eneste måde at rejse til forskellige kort, der er nødvendige for at vinde dette spil. For at gøre dette, rejse til Chocobo ranch og derefter købe fire stalde fra Chocobo Bill. Udstyre en af dine partimedlemmer med Chocobo Lure materiale, Bill vil levere dig. Indgå en kamp og være på udkig efter en gul fugl. Hvis du ser en, skal du straks dræbe alle fjender uden at såre Chocobo. Hold dette Chocobo hvis Bill siger, at det er ikke en dårlig én.
  • Venligst en mime kommando materia. Gå til Wutai Village og derefter rejse går sydøst fra retningen af landsbyen. En hule, der er omgivet med bjerge venter på dig til at udforske. Indtast hulen, så du kan få en mime kommando materia. Ved at hævde, udstyre en af dine partimedlemmer med det.
  • Få tilkalde materia af ridderne af det runde. Rejs gå til kortet nordøstligste hjørne. Der er en lille ø der, selvom du ikke kan se det på kortet. Indtast hulen til huse i denne ø og få tilkalde materia. Derefter udstyre denne materia til et andet partimedlem.
  • Være i kamp med andre monstre. Battle forskellige monstre, så mime materia vil niveau op. Når dette sker, vil den mime materia eksemplarer.
  • Udstyre et andet medlem med det andet mime. Vælg en anden partimedlem at udstyre den mime materia til. Dette skal være et medlem, der ikke har tilkalde materia eller den første mime materia.
  • Fyld spalterne i den Materia med hit point. Arbejdet med at øge træfpoints for alle materia. Gå efter det, indtil hver enkelt af dem er fyldt med 9.999 hit point allerede.
  • Slaget med Sephiroth. Rejser går ret til Mako Pit. Derefter indgå en kamp med Sephiroth.
  • Placer din hær. Som din første handling, støbt den med ridderne af det runde materia. Derefter giver mime kommando til de to andre medlemmer. Hvis du gør dette, vil ridderne af det runde endeligt støbt tre gange i træk. Dette skridt har allerede kapacitet til at dræbe Sephiroth.
  • Gentag det sidste trin. I tilfælde, hvor Sephiroth er stadig i live efter at gøre det, skal du gentage det sidste trin efter behov. Før eller senere, vil denne udfordrende fjende ansigt nederlag.

Ingen monster i det populære Final Fantasy VII spil vil komme ud for at besejre dig givet, at du kender de rigtige skridt til at bekæmpe hver enkelt af dem. Selv den berømte fjende, Sephiroth, vil ikke have en chance. I sidste ende vil det være din kamp forberedelse og viden, som vil bringe dig til en sød succes i dette spil.