E2a

Hvordan man kan måle kvadratfod

I mange gør det selv-projekter

I mange gør det selv-projekter, en af de primære målinger, du skal tage, er i form af kvadratfod. For eksempel, hvis du kommer til at dække dit badeværelse væg med fliser du behøver at vide, hvor mange kvadratmeter din væg er, så du præcist kan købe den korrekte mængde fliser til projektet. Eller, hvis du vil oprette en tabel, skal du vide, hvor stor i kvadratfod tabellen vil være, så du vil være i stand til at købe træ planker af den rigtige størrelse. Måling i kvadratfod er enkel. Her er hvordan.

  • Mål siderne. Den grundlæggende formel for kvadratfod er længden multipliceret med bredden. Som sådan skal du vide målingen for længden og bredden af den overflade, du forsøger at måle. Denne formel er normalt anvendes til overflader, der ligger fladt på jorden. Hvis du forsøger at få formlen for en væg eller en lodret flade, på den anden side, er du nødt til at få bredden og højden, som er dybest set den samme.
  • Dobbelttjek. At tage målingen, skal du blot bruge et målebånd. Tape måler normalt kommer med mærkning, der angiver længden i fod. Men selvom din målebånd kun har markeringer for inches og centimeter, kan du stadig konvertere værdierne til fødderne nemt. En fod er lig med 12 inches, og er lig med 30,48 centimeter. Blot opdele værdierne ved hjælp af disse numre, hvis du ønsker at konvertere værdierne til fødderne. Sørg for at du dobbelttjekke dine målinger for at sikre, at de er korrekte. Liste dem på et ark papir, så du ikke glemmer. Dette er især vigtigt, hvis du tager målingerne for et sæt af overflader.
  • Multiplicer. Nu hvor du har de værdier, er det tid til at formere sig. Hvis du er ved at mangedoble relativt små tal, kan du blot bruge et stykke papir til at beregne for værdien. Hvis du er ved at mangedoble meget store tal, på den anden side, kan det være nødvendigt at bruge en lommeregner. Igen, du har brug for at dobbelttjekke de tal, som du kommer op med, især hvis tallene har decimaler, som kan være en smule tricky at løse på papir.
  • Afrund. Det er ikke ualmindeligt at finde målinger, der indeholder fraktioner, der normalt udtrykt i decimaler. Dette er fordi de fleste objekter i dag ikke måles i fod, men i inches. Når dette sker, skal du blot afrunder tallene. Så meget som muligt, bør du afrunde til det næsthøjeste tal, fordi det er bedre at have et overskud af materialer end at ende op kort på materialer.

Når du har den firkantede fødder måling

Hvordan man kan måle kvadratfod. I mange gør det selv-projekter.
Hvordan man kan måle kvadratfod. I mange gør det selv-projekter.

Når du har den firkantede fødder målingen, kan du købe det nøjagtige beløb af fliser eller maling, som du har brug for. Fliser angiver normalt deres overfladeareal i kvadratmeter. De fleste malerdåser også angiver, hvor meget kvadratfod kan dækkes med dåsen med maling. Med disse trin, er at finde og løse for den kvadratmeter målingen let.