E2a

Hvordan man kan konstruere en udendørs shuffleboard domstol

Spillet er for det meste spilles af ældre folkemusik

Spillet er for det meste spilles af ældre folkemusik. Det kan enten være en udendørs eller indendørs spil og kaldes shuffleboard. Spillerne gør brug af en shuffleboard, hvor små diske, der vejer betydeligt skubbes af spillerne med brug af lange håndteres padler. Målet er at skubbe ned diske eller puck til den lange og smalle domstol. Når pucke nå de afmærkede områder (mål) en score er krediteret til den succesfulde spiller.

Udendørs shuffleboard er blevet populært nu, fordi flere pensionister foretrækker at spille uden at fange nogle solskin. Yngre mennesker har lært at spille og værdsætte spillet også. Det er nemt at sætte op shuffleboard spil udenfor så længe der er en tilgængelig shuffleboard domstol. Du kan konstruere denne domstol med følgende metoder:

Hvordan man kan konstruere en udendørs shuffleboard domstol. Konkretisere et område til retten.
Hvordan man kan konstruere en udendørs shuffleboard domstol. Konkretisere et område til retten.
  • Du skal bruge disse materialer ved konstruktion af en udendørs shuffleboard domstol: scoreboard, cement, grus og sand, skovle, diske og stikord, skabelon (mønster, der skal følges for banens linier), grøn og hvid maling og betonplade.
  • Konkretisere et område til retten. Hvis der ikke er betonpladen tilgængelig, kan du oprette en ved at cementere et område af din græsplæne, efter det sædvanlige størrelse med en shuffleboard domstol. Bland cement, grus og sand. Sørg for at bruge de rigtige proportioner for materialerne, så betonen vil føre til en flot og hård finish.
  • Overfør den blandede beton på det område, hvor domstolen er beliggende. Den standard måling for shuffleboard domstol er 77 inches i bredden og 624 inches i længden. Efterlad nogle plads også for bænke eller bleachers hvor spillere og amatørornitologer kan sidde.
  • Tillade betonen at tørre i 24 timer før arbejdet genoptages. Når det er helt tørt og hårdt, begynde at male. Påfør tre lag grøn maling på hele cementeret området. Børste sidelinier med mørk brun eller sort farvet maling til at skabe effekten af en ramme. Markér linjer i retten med hvid maling. Vær forsigtig når du maler de linjer, som du ikke kan lide dem at være skævt eller skæv. For at undgå sådanne fejl, skal du markere de linjer først med trækul ved hjælp af en meter pind som guide. For et nemmere job, købe en skabelon, som du kan bruge som mønster mens male banens linier.
  • Lad malingen tørre i to dage, før du bruger retten. I mellemtiden opbygge bleachers på siden. Du kan enten bruge beton blanding igen, eller blot gøre nogle snedkeri arbejde med træ eller stål. De bleachers bør ikke være for tæt på spilleområdet. Læg dem rundt omkring retten i enkelt eller dobbelt rækker. Hvis de bleachers er i dobbelt eller tredobbelt rækker, sørg for at de er hævet for at muliggøre bedre visning af spillet.
  • Rengør retten område med vakuum så støv og andre smudspartikler vil blive kasseret. Dernæst frakke overfladen af retten med shuffleboard voks. Voks vil gøre det muligt for skiverne at glide lettere.
  • Køb de shuffleboard diske. Den sædvanlige disc sæt består af fire til seks tommer diske i to forskellige farver. Du skal også bruge seks meter lang og to inches signaler.
  • Konstruer resultattavlen eller hvis du vil, kan du købe en færdig lavet en.

Hvis din græsplæne næppe kan rumme den standard størrelse af en udendørs shuffleboard domstol, kan du formindske størrelsen af et par inches. Sørg for at du ikke forenkle eller reducere størrelsen for meget som spillernes bevægelser vil være begrænset på grund af den begrænsede område.