E2a

Hvordan man har en ekstrem vand ballon kampen

Tænk vand ballon kampe er kun for børn

Tænk vand ballon kampe er kun for børn? Tja, tro om igen. Selv voksne kan nyde dette spil så meget som børnene gør. Dette spil er ikke kun sjovt, men du får til at udøve din krop så godt fra løb og undsige fra vand-balloner. Læs videre for tips om hvordan du kan få en ekstrem ballon kampen med din familie og venner.

  • Når du køber balloner til kampen, skal du vælge de store som de almindelige balloner sælges i butikkerne. Dette aspekt af ballon kampen er hvad gør det ekstreme, fordi du kommer til at bruge de store, ikke de små vand balloner, der normalt bruges til ballon kampe. Sørg for, at ballonerne er lavet af tynd latex, så de er lettere at poppe når kastet på nogen. Balloner fremstillet af tykt latex gøre det sværere at pop og vil kræve mere vand og pres for at briste.
  • Få en stor spand, hvor du kan placere dine balloner. Jo større spanden, jo flere balloner du kan sætte ind for at blive brugt i kampen. Du skal have masser af vand balloner, så du vil ikke løbe ud af dem, inden spillet er slut.
  • Placer forhindringer i din kamp område. Du kan lægge noget, der kan bruges som skjulested for spillerne til at gøre det til at ligne du spiller paintball. Dette vil gøre din ballon kæmpe mere spændende.
  • Inviter så mange aktører som muligt. Jo flere spillere der er på banen, jo mere ekstrem ballonen kampen være. Du kan gruppere dem i hold, der vil kæmpe andre. Sørg for at du vælger dine holdkammerater samt at sikre, at vinde spillet.
  • At have en perfekt mål kommer kampen øve din kast, så du vil ikke spilde balloner, hvis du savner dine mål. Kast hårdt på dit mål at sikre, at ballonerne vil poppe på dine modstanderes kroppe. Vær forsigtig med ikke at smide på dine modstanderes kropsdele, der let kan skade ligesom ansigtet og lysken. Sigt på torsoen så meget som muligt.
  • At gøre vandet ballonen kæmpe mere ekstrem, skal du placere et flag længst væk fra alle holdenes forter og det første hold til at fange flaget ved dodging vand balloner kastet af modstanderne vinder.
  • Brug gummi sko i løbet af spillet, så du ikke glider let på græs eller fortovet. Hold øje med din modstander og undvige skud kastet på dine fødder, fordi de kan få dig til at glide på vandet og såre dig selv.
  • Lav et væddemål med de andre hold, at uanset hvem taber, vil være dem til at rense efter kampen. Dette vil gøre spillet mere spændende, fordi du spiller for en præmie.

Hvordan man har en ekstrem vand ballon kampen. Når du køber balloner til kampen.
Hvordan man har en ekstrem vand ballon kampen. Når du køber balloner til kampen.

Der er ikke noget sjovere end at spille vand ballon kampe med dine nærmeste allierede. Du kan gøre ballonen kæmper en ugentlig bonding øjeblik med dem. Vær sikker på, at der ikke er nogen balloner liggende på din haven eller gården. Balloner er farlige for fugle og andre dyr, når de indtages.