E2a

Hvordan laver sommerfugl ballondyr

Sommerfugle er blandt de mest foretrukne insekter

Sommerfugle er blandt de mest foretrukne insekter. Ingen tvivl om det, fordi det er også en af de smukkeste insekter i verden. Unge og gamle, drenge og piger-alle forguder en sommerfugl. Realiseringen af en sommerfugl ballon dyr vil helt sikkert være et hit til enhver fest eller selv når du blot ønsker at fordrive tiden. Den bedste del af alle, hvilket gør den ene er meget nemt alligevel resultatet er så fantastisk. Her er hvordan man laver en sommerfugl ballon dyr:

Hvordan laver sommerfugl ballondyr. Pump to 260 balloner.
Hvordan laver sommerfugl ballondyr. Pump to 260 balloner.
 • Pump to 260 balloner. Men ikke helt puste dem. Lad omkring otte inches fra spidsen uden alt for meget luft. De to tips vil tjene som antenner. Tie slutningen af hver ballon til sikring af luft i.
 • Sno to balloner sammen. Finder dette ved at lave en lille boble ved den bundne spidsen af hver af de to oppustede balloner. Sno de to små bobler sammen, så du har én lang ballon.
 • Pak den lange ballon omkring et barns hoved eller noget rundt. Sno enden sammen-efterlader dig med en aflang-formet ballon med to haler.
 • Opret sommerfuglens store øjne. Igen satte ballonen omkring et barns hoved til at gøre denne næste snoning lettere. Hold den ene hale op og gøre en lille boble ved at klemme og vride nær den snoede ende. Gør det samme med den anden hale. Sno de to små bobler sammen for at sikre øjnene. På dette punkt, bør du have sommerfuglens krop, øjne og ufærdige antenner.
 • Gør sommerfuglens følehorn. Klem en lille boble fra slutningen af den længere oppustede del på toppen af øjnene. Skub den lille boble, indtil den når enden. Gør det samme med den anden antenner. Dette skaber to pomponer ved enderne, hvilket gør antennerne mere realistisk.
 • Pust yderligere to 260 balloner. Denne gang efterlade omkring en tomme af hver ballon tip ikke-så-oppustet. Du får brug for denne til justering af de drejninger og binde de to balloner sammen. Bind hver ballon til sikring af luften.
 • Forbind de to balloner sammen. Lav en lille boble fra den bundne spids af ballonerne. Deltag de to balloner sammen ved hjælp af deres lille boble.
 • Fastgør de bundne balloner til sommerfuglens krop. Sno vinger «to bobler med sommerfugl øjne. Dette er din måde at fastgøre vingerne til sommerfuglens krop.
 • Binde de andre ender af vingerne sammen. Husk plads tilbage ved oppustning af to balloner? Bruge det til at binde de to balloner sammen, så du kan gøre en stor cirkel ud af de to balloner.
 • Skub den nyligt fælles del under sommerfuglens bag. Lav små bobler igen ved kanten til mere sikker forbindelse. På dette tidspunkt bør sommerfuglen allerede har et par af ufuldkomne vinger.
 • Shape vingerne. Tag hver vinge centrum og fold det væk fra centrum. Dette skulle give et kurve for vingerne. Det er også den perfekte tid til at gøre mere vride og folde at sikre vinger og andre dele af sommerfuglens krop.

Denne sommerfugl ballon kan bæres som en hat eller kan sættes på noget rundt som en dekoration. Pointen er, at du endelig har en smuk sommerfugl ballon til at tilføje unikke til din fest dekorationer.