E2a

Hvordan laver skakbrikker

Design af skakspil kan være temmelig almindelige

Design af skakspil kan være temmelig almindelige. Den ternede skakbræt og træ stykker er så almindeligt. Hvorfor ikke lave din egen skak sæt? Dette er en fantastisk måde at have det sjovt mens du spiller et meget udfordrende spil. Vis din kreative side ved at lave dine egne skakbrikker. Lyder kompliceret? Tja, ikke rigtig. Du har flere muligheder at vælge imellem alligevel. Så tjek nedenstående oplysninger derefter vælge, hvilken en er den nemmeste.

Her er de trin om hvordan man laver skakbrikker:

Hvordan laver skakbrikker. Vælg træ.
Hvordan laver skakbrikker. Vælg træ.

1. Tænk på et tema. Kom op med et tema til din skak sæt. Bliv inspireret af dine foretrukne tegnefilm og dens karakterer som dine brikker. En zoo tema ville være dejligt, også. Dine skakbrikker bliver dyrene. Vær kreativ, når tænker på et tema.
2. Færdiggøre stykker. Gennemfør skakbrikkerne i henhold til dit valgte tema. Lav to sæt: en for den hvide side og en anden for den sorte side. Du kan sikkert købe de tegn for de stykker. Du kan også bruge gamle materialer fra dit hjem. Men hvis du virkelig er meget kreativ, få stykker af skov og skære dem i dine skakbrikker. Dette er en kompliceret færdighed selv. Så du kan genoverveje denne mulighed. Men hvis du virkelig ønsker at skære stykker, her er de trin:

  • Vælg træ. Vælg blandt de træsorter som basswood, butternut eller fyr for de oste stykker. Så køber nok dele til at fuldføre skak sæt.
  • Skær træet. Skær op træet i stykker. Størrelsen bør være baseret på de faktiske størrelser af skakbrikker.
  • Skære træet. Du skal bruge en v-gouge kniv til udskæring. Skære træet og gøre det til at ligne de rigtige skakbrikker. Vær forsigtig, når udskæring. Du kan skade dig selv.
  • Sand træet. Efter udskæring, få sandpapir med en grov grus. Brug dette til at forbedre de udskårne detaljer om skakbrikker. Så brug en fin sandpapir korn at udjævne stykker.
  • Lak stykkerne. Denne valgfri, men anbefales. Varnish de udskårne stykker. Dette hjælper udjævne kanter, der stadig kan være ru. Indstil de lakerede dele side for at tørre.

3. Opret skakbræt. Hvis du er i sådan en kreativ stemning, udfyld sæt med en bestyrelse. Design skakbrættet efter dit tema. Du kan bruge hvilket som helst materiale, som har en flad overflade. Du kan få en flad bord og male det, eller du kan også bruge en plastic mat og gøre det til en ternet skakbræt.

Design af skakspil kan være temmelig almindelige. Skær træet.
Design af skakspil kan være temmelig almindelige. Skær træet.

En masse af os kan bare overveje at købe skak sæt i stedet for at gøre en. Men for dem, der er dygtige nok til at gøre en, kudos til dig! Carving er den sværeste, hvis du vælger denne mulighed for at fuldføre skakbrikker. Men hvis du vælger at bruge færdige materialer, så skal du være i stand til at fuldføre sættet på ingen tid. Så tage ud at skak sæt og har en stor udfordrende spil med dine venner. God fornøjelse!