E2a

Hvordan laver raflebægre

Der er masser af spil

Der er masser af spil, der gør brug af terninger. For mange kulturer og lande, udgør terninger i sig selv spillet. Et af de grundlæggende værktøjer, som du har brug for at spille et terningspil, er imidlertid terningerne kop. Lav din egen bruger billige materialer. Her er hvordan.

Vælge koppen. Generelt er terninger koppen er en kop

Vælge koppen. Generelt er terninger koppen er en kop, der har noget håndtag. Små kopper anvendes sædvanligvis for spillet, såsom dem, der vil holde kun otte eller ti ounces væske. Disse kopper skal være let, men robust. Hvis kop af dit valg har et håndtag, skal du fjerne dette ved hjælp af en fil. Normalt er plast eller træ kopper brugt, i stedet for keramik eller glas kopper.

Skær opslagstavlen. Et af de vigtigste mål

Hvordan laver raflebægre. Tilføj opslagstavlen.
Hvordan laver raflebægre. Tilføj opslagstavlen.

Skær opslagstavlen. Et af de vigtigste mål, som terningerne Skålen bør være i stand til at opfylde, er at dæmpe lyden af terningerne, når du ryster dem ned i koppen. For at minimere lyden, bør du tilføje et lag af opslagstavlen på den indvendige bunden af koppen. Måle opslagstavle til den omtrentlige størrelse af indersiden af koppen ved at spore bunden af koppen på opslagstavle ved hjælp af en blyant. Tag en lille papir kutter og bruge denne til at skære opslagstavlen. Gør opslagstavlen udskæring et par millimeter mindre end den skitse, da du bliver nødt til at gøre nogle kvoter for størrelsen af koppen vægge.

Tilføj opslagstavlen. Sådan sættes opslagstavlen i bunden af koppen, skal du bruge gummi cement. Sætte en lille DAB på midten af skålen og på tre eller fire hjørner af opslagstavle. Tryk på denne plads. Bortset fra gummi cement, kan du også bruge varme lim, selv om nogle typer af kork er meget følsomme og vil smelte lidt ved kontakt med frisk varm lim.

Gør dækslet. Dernæst lave en dækning for de raflebægre. Dækslet skal være noget, der er tyk nok til at dæmpe lyden af terningerne, da det er godartet rystet inde i koppen. Skum plader er fremragende til dette, og vil gøre det terningerne kop behagelig at holde. Du kan også bruge andre fibre og stoffer. Skære stoffet, således at den vil passe rundt om koppen. Brug varm lim til at fastgøre dækslet på plads. Du kan også dekorere coveret ved hjælp af knapper, bånd, og reservedele stykker stof, som du kan bruge til at skabe et design. Holde designet enkelt, eller gå vild med farver og former. De typer af spil, du spiller med terninger vil bestemme design.

Tilføj filt. Endelig skæres en strimmel af følte så

Der er masser af spil. Vælge koppen. generelt er terninger koppen er en kop.
Der er masser af spil. Vælge koppen. generelt er terninger koppen er en kop.

Tilføj filt. Endelig skæres en strimmel af følte så, at den passer stramt i det indre af terningerne cup. Bruge lim til at fastgøre filt strimmel på plads. Prøv at ryste terningerne kop flere gange, så du vil være i stand til at kontrollere, om lyden er dæmpet nok. Hvis koppen materiale producerer masser af støj, tilføje mere filt.

Lad limen tørre. Efter flere timer, vil du have en terning kop, som du kan bruge til brætspil med familie og venner.