E2a

Hvordan laver man en labyrint i Microsoft Word

Labyrinter er ikke kun sjovt at løse, men de hjælpe med at undervise din hjerne problemløsning færdigheder og kan hjælpe med at give dig bedre kognitive tankeprocesser. Lær dine børn, hvordan man løser labyrinter er også en god måde at lære dem tålmodighed og vedholdenhed, der vil være en stor hjælp for dem, når de bliver ældre.

Der er en masse store fordele ved at undervise børn at køre en labyrint og de bedste ting om labyrinter, er, at de er relativt nemme at fremstille. Du behøver ikke at købe de dyre labyrint bøger, ikke når du kan skabe en i din egen computer.

Den bedste del af at lave dine egne labyrinter er, at du kan tilpasse det til kvalifikationerne hos de mennesker, der kommer til at løse det. Det hjælper også dig strække nogle kreative muskler og giver dig en følelse af tilfredsstillelse, som du har oprettet originale fra dit eget design.

Hvordan laver man en labyrint i microsoft word. Begynd med slutningen og starte.
Hvordan laver man en labyrint i microsoft word. Begynd med slutningen og starte.

Du kan oprette labyrinter i Microsoft Word, og her er de skridt:

  • Fastsætte et bord. Åbn MS Word og oprette en tabel. Du kan gøre dette ved at gå til menulinjen og vælge "Tabeller og kanter" det er den, hvis ikon er en lille blyant over flere kasser. Klik derefter på "Indsæt tabel" og derefter udvælge hvor mange rækker og kolonner til at bruge.
  • Begynd med slutningen og starte. Vælg på hvilken del af tabellen er start-og slutpunkt vil blive. Marker den række eller kolonne og derefter skrive ordene "Start" og "End" i overensstemmelse hermed.
  • Opret stier. Retur til "Tabeller og kanter" ikonet og vælge "Borders"-ikonet. Du vil blive givet forskellige muligheder på den slags grænser, skal du kan bruge. Vælg grænsen og derefter gå videre til den næste celle, gentage, indtil du opretter den sti, der fører fra start til slut.
  • Slut resten af labyrinten. Nu hvor du har oprettet den rette vej, kan du udfylde resten af cellerne med grænser for at skabe resten af labyrinten. Mulighederne er uendelige! Du kan endda gøre mere end én korrekte sti at rydde labyrinten. Du kan endda sætte i billeder eller multimedieklip afhængigt af hvor kreativ du føler i øjeblikket.
  • Gem ofte. For at sikre at du ikke mister dit arbejde, du jævnligt gemme dine fremskridt. Lagring ofte sørger for, at du ikke behøver at starte fra bunden igen, når black outs, energi udsving ske, eller når du kommer til at slukke for computeren.
  • Udskriv og have det sjovt. Endelig udskrive din labyrint for din familie og venner for at nyde og løse. Løs dem enkeltvis eller som en gruppe, løser det dog du vil have lige så længe du har det sjovt med det.
  • Eksperiment. Den slags labyrint man skaber behøver ikke at være begrænset til de traditionelle formater. Prøv at oprette nu størrelser, former og gøre anderledes, skiftevis stier til løse labyrinten. Jo mere sjov du har opretter labyrinten, den samme mængde sjov folk løse det vil have.

Alle elsker at løse en labyrint. Det giver dig en følelse af realisering og stolthed at vide, at du med held navigerede de mange blindgyder og falske stier i en labyrint.