E2a

Hvordan laver let dekorative træklodser med decoupage

Drej plain træklodser i pædagogiske og underholdende legetøj til småbørn og børn. Du skal bruge rudimentære håndværk materialer til at dekorere siderne af blokkene til at udløse et barns fantasi. De dekorative træklodser kan også tjene som personlig og mindeværdig gave til en baby shower, kid fødselsdag eller lærer påskønnelse dag. Nedenfor er trin og vejledninger om hvordan man laver nemme dekorative træklodser med decoupage.

Hvordan laver let dekorative træklodser med decoupage. Hvad skal du gøre dekorative træklodser med decoupage.
Hvordan laver let dekorative træklodser med decoupage. Hvad skal du gøre dekorative træklodser med decoupage.
  • Hvad skal du gøre dekorative træklodser med decoupage. Du har brug for 2-tommer træ firkantede blokke, fin-gauge sandpapir, papir trimmer eller saks, dekorative papir med mønstre eller striber, dobbeltklæbende tape, farvet karton, takning saks, stof farveprøver, klistermærker (bogstaver, tal og billeder), og decoupage glasur og pensel.
  • Puds de træklodser. Sand de 2-tommer træ firkantede blokke med en fin gauge sandpapir. Det vil fjerne skarpe og glatte kanter og ujævne pletter.
  • Vedhæft et dekorativt papir til de træklodser. Brug et papir trimmer eller en saks til at skære fire 2 x 2 tommer dekorative papir firkanter, der indeholder en plaid eller en subtil stribet design. Hver træklods har seks sider. Anvende en dobbeltklæbende tape til fastgørelse af dekorative papir kvadrater på fire sider af blokken.
  • Vedhæft tekstiler til de træklodser. Find forskellige typer af stoffer. Anvende en dobbeltklæbende tape for at fastgøre de 2 x 2 tommer stofstykker til de resterende to sider af blokken. De forskellige stoftyper vil hjælpe børn identificere teksturer som furry, skinnende, glat, blød og ujævn. Brug takning saks til at klippe stoffet swatch, de vil også holde stoffer i at løsne.

    Før du køber stof, finde ledig tøj tøj i dit hjem. Du kan også besøge garage salg og sparsommelighed butikker for at købe billige tekstiler.

  • Vedhæft breve og genstande til de skovklædte blokke. Stik en fed brev mærkat med en læselig skrift på en træklods firkant, der har et stof. Vælg sans serif skrifter, så børn kan identificere bogstaverne nemt. Vedhæft et objekt til andre færdige torv. Ligesom i brev A, vedhæfte et billede af alligator, astronaut, eller æble til blokken.
  • Vedhæft farver til de træklodser. Brug en dobbeltklæbende tape til at fastgøre en 2 x 2 farvet karton stykker på en blok side, der har dekorative papir. Børnene vil sagtens lære de grundlæggende farver som brun, orange, violet, gul, blå og grøn. De kan også identificere nuancer som sort og hvid.
  • En alternativ idé at dække de træklodser. Hvis du ikke ønsker at forskønne træklodser med stof, og antal og bogstav klistermærker, derefter bruge et dekorativt papir for at dække de seks sider af træklodser. Den dekorative papir kan være sammenfaldende med motiv af dit barns værelse. Prøv at læse designmagasiner og relaterede læsning materialer til yderligere ideer.
  • Øge holdbarheden af de træklodser. Når du har anbragt motivet i de træklodser, børste hver side af blokken med nogle decoupage glasur. Du kan medtage stof farveprøve udskiftninger, dekorative papir pladser og farvede lager stykker, hvis du vil give de blokke som gave. Så kan modtageren reparere blokkene hvis slitage dukke op.

Dette projekt er også en effektiv start på hvordan man underviser børn at blive kreativ. Udfør trinene i en blok, mens de ser så bede dem om at gentage processen til de andre blokke. Disse dekorative træklodser med decoupage er holdbare, de kan stå tid og dine yngre børn kan stadig bruge dem.