E2a

Hvordan laver hjemmelavet spil for børn

Hjemmelavet spil for børn er værd aktiviteter at engagere sig i

Hjemmelavet spil for børn er værd aktiviteter at engagere sig i betragtning af den stigende popularitet af online rollespil spil eller RPG. Dette vil give dem en slags "newness" med den måde, de bruger deres rekreative tid. Desuden kan du deltage i dem i disse spil, og de bliver en familie bonding aktivitet. Hjemmelavet spil for børn vil hjælpe dem til at indse, at selvom den teknologiske udvikling har ført til fremskridt i den måde, børnene leger i dag, intet er bedre end værdien af at lege med deres familie. Her er nogle spil, du kan prøve med dine børn i hjemmet:

  1. Forbered materialer. Næsten alle former for spil - brætspil, kortspil, og Tænkespil - er blevet mere tilgængelige på markedet. Stadig med materialer, der allerede er tilgængelige til din rådighed, hvorfor ikke oprette dit eget spil?
  2. Maksimer de materialer, du har. Hjemmelavede spil vil kræve, at du bestemte materialer som et spil kort, et par terninger, en farvet terninger, farvede kort, tern, øre, knapper eller tørrede bønner, der skal fungere som markører. Du skal også bruge farvede konstruktion papirer, tomme æg kasser, små papirkugler og gamle magasiner eller aviser for din skrot papir. Materialer behøver ikke købes. Selv enkle som aviser kan bruges. På denne måde kan du også bidrage til at beskytte miljøet ved at genbruge sådanne poster i dit hus. Beslut hvad spil at gøre, og forberede materialerne.
  3. Eksperimenter med reglerne. Opret dine egne regler og tillade dine børn til at deltage i tilblivelsen din hjemmelavede spil. I denne del alene, kan de udvikle kritisk tænkning og kreativitet.
  4. Gør det livlige. Børn oozing med energi, så når du forsøger at oprette en hjemmelavet spil for dem, så sørg for at du gør det livlige og participative. For eksempel kan du spille med dine kragetæer fliser i sådan en livlig måde. Først sætte dem alle med billedsiden nedad. Derefter vil du vælge en og vise brevet. Gentag dette efter en rotation blandt spillerne. Når du er i stand til at se et ord fra disse fliser, er du nødt til at sige det højt. Dette spil er meget lig Word Factory, men det er mere spændende og aktiverende. Du kan oprette yderligere regler, hvis du ønsker. Denne type spil er spændende og det også udvikler kritisk tænkning og hurtighed i sindet.
  5. Gå ud af huset. Må ikke begrænse dig selv til indendørs spil. Så meget som muligt, skal du bruge din baghave for at oprette dine egne hjemmelavede spil. Dette vil hjælpe dem til at vurdere betydningen af fysisk kondition, mens du nyder et spil ud over dem online rollespil eller PlayStation og Xbox de er vant til.

Hjemmelavede spil er nemt at oprette

Hvordan laver hjemmelavet spil for børn. Maksimer de materialer, du har.
Hvordan laver hjemmelavet spil for børn. Maksimer de materialer, du har.

Hjemmelavede spil er nemt at oprette. Så længe du har nok materialer og kreativitet, kan du nemt oprette dine egne hjemmelavede spil til dine børn. Desuden kan du oprette sådanne spil ikke bare ved dig selv. Du kan bede dem om at slutte sig til dig i at skabe de regler, så de også kan udvikle deres egen kreativitet og kritisk tænkning evner. Alt hvad du behøver er et drys af kreativitet og en ounce af kritisk tænkning til at foretage denne livlige og sjove spil til dine børn derhjemme.