E2a

Hvordan finder man en bil historie

Ikke hver enkelt har råd at købe et helt nyt køretøj

Ikke hver enkelt har råd at købe et helt nyt køretøj, der er grunden til mange mennesker ty til at købe brugte biler. Selvfølgelig efter vejning, hvad du ønsker og har brug for i en bil, og hvor meget budget du har, bare du ikke gå direkte til at købe en brugt bil. Det ville medføre masser af forskning og god dømmekraft, før et køb kan gennemføres. For at sikre at du er i et godt køb, skal du følge nedenstående trin:

Hvordan finder man en bil historie. Brug et online-værktøj eller et websted.
Hvordan finder man en bil historie. Brug et online-værktøj eller et websted.
 1. Få bilens VIN, eller Vehicle Identification Number til at anmode om en kopi af Car History Report. Du kan ikke finde et køretøj historie rapport uden VIN. VIN er en unik sytten cifret alfanumerisk kode, der er tildelt til at identificere et fremstillet køretøj. Du kan finde VIN på en strimmel på bilens førersiden, hvor forruden og instrumentbrættet konvergere.
 2. Brug et online-værktøj eller et websted, der genererer den nævnte bil-rapport. Forvente at skulle betale for pålidelige køretøj historie rapport, og priserne vil ligge fra 15€ til 40€ for hvert anmodet rapport. Det er ofte foreslået at bruge tjenester som CarFax og Experian. Prøve af de oplysninger, du vil se i Bil-rapport er som følger:
  • Bil Specifikationer - mærke og model, motorstørrelse, betingelse, kilometertal, etc.
  • Skadeanmeldelse
  • Seneste Kilometertæller Læsning eller Mulig Kilometertæller snyd
  • Mulig brand, oversvømmelse eller haglskader
  • Politiet Brug
  • Salvage eller Junk Rapport
  • Ejerskab Historie
  • Garanti Detaljer
 3. Efter fastgørelse af køretøj historie rapport, skal du kontakte National Insurance Crime Bureau. Gå til www.nicb.org , da de vil give dig en gratis VIN kontrol for at se, om den bil, du har til hensigt at købe allerede var anmeldt tabt, og blev aldrig fundet.

Da du allerede er online

Da du allerede er online, og det til tider ville tage omkring to dage, før du får Bil-rapport du har bedt om, ville det aldrig skade at gøre lidt mere forskning, mens du venter. Prøv at søge efter anmeldelser af tidligere bilejere til fabrikat og model af bilen, du påtænker at købe, så du får en idé om, hvad du vil forvente med bilen. Dette ville være en god tilføjelse med Bil-rapport, når du er ved at afgøre, om at købe bilen eller ej.