E2a

Hvordan du vælger brætspil for en preschooler

I dag vil endda førskolebørn vide hvordan man kan manipulere en spillekonsol eller en håndholdt spillekonsol. Det betyder ikke, dog, at din preschooler ikke vil sætte pris på et brætspil. En af fordelene ved brætspil er, at de kan være lærerigt og vil normalt skal spilles af mindst to spillere, hvilket betyder, at du får en chance for at obligation og interagere med dit barn. Her er hvordan du kan vælge en god brætspil.

Age

Hvordan du vælger brætspil for en preschooler. Aktion.
Hvordan du vælger brætspil for en preschooler. Aktion.

Age. Kig efter aldersgruppen for spillere til et bestemt brætspil. Den aldersgruppe er normalt angivet på æsken. Dette vil give dig en idé om hvor gammel et barn har brug for at være i orden at være i stand til at forstå spillet og være i stand til at nyde det. Førskolebørn vil generelt spille spil, der er for børn i alderen tre og seks. Spil uden dette vil være for svært for de fleste førskolebørn. Scrabble, for eksempel, er ikke noget, dit barn vil være i stand til at værdsætte.

Fun

Fun. Det sjove faktor bør være et af de største overvejelser, når de vælger brætspil, især fordi det er et spil først og fremmest. Så din preschooler vil grundigt nyde den tid brugt på brætspil, kigge efter dem, der kommer med masser af lyse og muntre illustrationer og spillebrikker, der kommer i forskellige farver. Små børn er let visuelt stimuleret, hvilket er grunden til videospil appellerer nemt. Match video game appel ved at vælge brætspil, der er lige lyse og farverige.

Action

Aktion. Nogle brætspil også tillade handling, som førskolebørn nyde. Hungry Hungry Hippos, for eksempel, er et spil, der vil kræve, at preschooler at trykke den lille håndtag på flodheste, så flodheste vil spise op de hvide plastik kugler. Disse typer af spil appellerer til børn, der ønsker at handle, mens du spiller. Dette giver børnene ideen om mere kontrol over spillet, i modsætning til spil som skak, hvilket vil afhænge mere på en persons intellekt eller et brætspil med terninger, der generelt er hasardspil.

Breve

Action. Letters.
Action. Letters.

Letters. Måske ikke så udfordrende som Scrabble, men der er en række brætspil, der gør brug af bogstaver og ord. Dette vil give dig mulighed for at forbedre dit barns ordforråd, eller hvis du har en meget lille barn, få ham til at lære og huske bogstaverne i alfabetet.

Numre

Numbers. Ligesom der er brætspil, der involverer breve, der også brætspil, der involverer tal. Simple matematiske processer er undertiden endda inkluderet, såsom at tilføje og fratrække små tal. Dette vil gøre matematik mindre skræmmende for dine børn i fremtiden.

Fleksibilitet

Fleksibilitet. Endelig skal du vælge et spil, som du kan tabe i. Husk, at små børn ikke er specielt glad for at miste. Tabe et par gange, og din preschooler vil kunne lide at lege med dig, fordi du gør ham til at føle stærk og dygtig.

Brætspil er stadig en fantastisk måde at underholde din preschooler og tilbringe noget kvalitetstid sammen med ham eller hende. Gennem disse trin, kan du få et brætspil, at de to af jer vil være i stand til at nyde.