E2a

Hvordan du holder score i bunco

Har du nogensinde hørt om spillet Bunco

Har du nogensinde hørt om spillet Bunco? Hvis du er en social person, skal du have spillet dette spil flere gange allerede ved fester og arrangementer, der er involveret store grupper. For dem der ikke ved, har Bunco været omkring den sociale scene for det er sjovt og en god måde at bryde isen mellem helt fremmede.

Traditionelt 12 mennesker spiller Bunco

Traditionelt 12 mennesker spiller Bunco. Det er et spil om held spilles med tre terninger. Dens vigtigste formål er at tjene de mest "buncos« i de fire sæt spillet i løbet af spillet.

Mekanikken i spillet er som følger.

  • Før noget andet, dividere tilfældigt 12 spillere i 6 grupper af to. Tildel to par til et bord og få holdkammerater sidder på tværs af hinanden.
  • Med 12 spillere og 3 tabeller, du ender med seks hold med to hold for hver tabel. Navngiv tabellerne som bunden, midten og hoved. Forestille sig dette, ved afslutningen af hver runde, bevæger den førende hold frem til højere rang tabel, mens taberne er degraderet til bunden tabellen.
  • Når du har dine tabeller og teams klar, uddelegere et sæt af tre terninger for hver tabel, score sheets og blyanter i hver tabel. Derudover placere en klokke på hovedet bordet og tildele en scorekeeper.
  • Til at betyde starten af spillet, scorekeeper ringer klokken for at starte 1. runde. Så et medlem fra hvert hold kaster tre terninger indtil han ikke længere tjener point. Han skifter så skiftes med den person på hans venstre.
  • Rulning af terningerne fortsætter, indtil et medlem fra hovedet bordet scorer 21 points, der stiller krav om scorekeeper at ringe med klokken igen for at opfordre til en rotation eller ændring af partnere.
  • Efter hver runde, skifter deltagerne partnere. Overførsel til sædet til højre, før et andet hold ankommer til din tabel gør dette.
  • Forventede runder pr sæt er omkring seks pr sæt og to sæt per spil. Vinderne er dem med den højeste optælling af point.

Nu hvor du har en idé om mekanikken i spillet, bør du da vide, hvordan du holder score. Begreberne er temmelig grundlæggende, så læs videre.

  • Determinanten af det antal, der skal rulles afhænger af, hvilken runde af det spil, du spiller. Sig, det er bestemt antal til runde 1 er 1, og runde 2 er 2, mens den påtænkte nummer for runde 3 er efterfølgende 3.
  • Rolling en Bunco betyder blot, at en spiller var i stand til at få en perfekt 25 point ved at rulle tre af samme slags det er bestemt nummer. På den anden side, også et hold får fem point, hvis de formår at rulle en tre ens nummer, selvom det ikke er det planlagte antal, der skal rulles.
  • Holdet med flest point efter 2. klokke af scorekeeper er døbt som vinder for den pågældende runde. Med hensyn til den samlede vinder, er dette gives til spillerne med den højeste optælling af point ved udgangen af de fire sæt af spillet.

Hvordan du holder score i bunco. Med 12 spillere og 3 tabeller.
Hvordan du holder score i bunco. Med 12 spillere og 3 tabeller.

Så hvis du tænker på at invitere venner fra forskellige grupper over til drinks og cocktails, hvilken bedre måde at varme op i mængden med et spil Bunco.