E2a

Hvordan at lave dine egne børns puslespil

Puslespil stave timevis af sjov for både børn og voksne

Puslespil stave timevis af sjov for både børn og voksne. Det er en fantastisk måde at besætte samt udfordre dit sind. At sammensætte et puslespil hjælper børn til at lære at udvikle deres fine-motoriske færdigheder samt match farver, former og mønstre. Det giver dem et boost af selvtillid, hver gang de er i stand til at forbinde to stykker. Når de er færdig med en hel puslespil, de har en håndgribelig følelse af realisering.

Du kan købe forskellige typer af puslespil i butikkerne og online

Du kan købe forskellige typer af puslespil i butikkerne og online. Der er puslespil hjemmesider og downloades puslespil spil. Men for at gøre det mere interessant for dit barn, lave dine egne puslespil!

Her er to måder at gøre dine egne børns puslespil.

Hvordan at lave dine egne børns puslespil. Lim billedet på karton ved hjælp hvid lim eller håndværksvirksomhed lim.
Hvordan at lave dine egne børns puslespil. Lim billedet på karton ved hjælp hvid lim eller håndværksvirksomhed lim.

Fra bunden

Hvis du har ekstra papstykker, kan du lave dine egne børns puslespil nemt. Du får brug for stift karton, tegning materialer, billeder eller kunstværker, lim, blyant, saks og en beholder.

  1. Tegn et billede, skal du vælge en eksisterende fotografi eller bruge dit barns kunstværk som billedet for afsluttet puslespillet. Du kan også tage en side fra et magasin. Mulighederne er uendelige. Sørg for at fotokopiere billedet, så dit barn kan bruge dette som en vejledning.
  2. Få en stiv eller tung pap til at blive brugt som støtte til puslespillet.
  3. Lim billedet på karton ved hjælp hvid lim eller håndværksvirksomhed lim. Brug ikke for meget lim, så billedet ikke boble eller rynke. En bedre mulighed er at bruge en lim spray, der er specifikt anvendes til montering billeder. Tillad monterede billede til tørre.
  4. Vende billedet, så pap vender mod dig.
  5. Brug en blyant til at tegne forskellige sikringsanlæg former. Figurer formodes at være uregelmæssig, undgå meget tynde eller skarpe former. Prøv ikke at gøre stykkerne for komplicerede, fordi du vil have en hård tid at skære dem og barnet kan have svært ved at sætte dem sammen. Du kan lave firkanter eller rektangel figurer i stedet, hvis det barn, som vil sammensætte puslespillet er forholdsvis ung.
  6. Skær sikringsanlæg figurer med din saks. Følg nøje de linjer, du har tegnet med din blyant. Du kan også bruge en skarp hobbykniv. Hvis dit barn er at hjælpe dig, så sørg for at holde det væk fra ham.
  7. Hold sikringsanlæg stykker i en beholder. En genlukkelig pose vil gøre fint som ville de glatte kasser, dåser eller plastbeholdere. Placer den ekstra kopi af billedet sammen med puslespil for reference. Du kan lim eller tape det til beholderen.

Brug tomme puslespil formularer

Puslespil stave timevis af sjov for både børn og voksne. Brug en blyant til at tegne forskellige sikringsanlæg former.
Puslespil stave timevis af sjov for både børn og voksne. Brug en blyant til at tegne forskellige sikringsanlæg former.

Du kan nu købe tomme puslespil formularer fra forskellige leverandører, som Compozapuzzle.com og Make-puslespil-puzzles.com . Dette er den nemmeste måde at gøre et puslespil på din egen. Blank puslespil kommer i forskellige former og størrelser. De er som regel lavet af hvidt karton materiale. Du kan vælge antallet af brikker pr puslespil, puslespil størrelse samt konfigurationer. Disse er blevet udstanset for bekvemmelighed. Du kan tegne direkte på puslespillet ved hjælp farveblyanter, blyanter, maling, gummistempler, airbrush, stencils og mange flere. Disse kommer i forskellige tykkelse og nogle er endda printer venlig. Udskrive et foto eller grafik direkte på printbare blank puslespil formular!

Opmuntre dit barn til at lege med puslespil

Opmuntre dit barn til at lege med puslespil. Det stimulerer hans sind og bygger sin tillid undervejs. Gør dine egne børns puslespil er en fantastisk håndværk projekt at gøre med dit barn. Det gør puslespillet mere interessant, fordi det billede, du bruger, er noget, der kan være tæt på dit barns hjerte.