E2a

Vedligeholdelse og diagnosticere bilens transmission

Transmission problemer er blandt de mest tidskrævende reparationer

Transmission problemer er blandt de mest tidskrævende reparationer, der kan gøres på din bil. Dette skyldes i de fleste køretøjer er transmissionen indlejret dybt ind i motorrummet, og selve motoren, ville nogle af de under-vognen og styring samt andre dele har til en overhaling, før at få adgang til koblingen. Det er derfor, det er vigtigt at lære at diagnosticere transmissionsproblemer ved starten.

Dele. Før du kan diagnosticere problemer med transmissionen, ville det være godt at have en idé om, hvad præcis der foregår under kølerhjelmen (eller under bilen). Uanset om du har en automatisk kobling eller en gearstang, ville din bil, har disse dele. Klokken boliger er en konisk metallisk hus, som indeholder de redskaber og aksler. Gearene er hvad "forbinde" motoren med hjulene. Transmissionsolie eller gearolie løber gennem hele tingest til at smøre, og oliefilteret sikrer, at der ikke er nogen skadelig snavs.

Nu her er et par symptomer

Nu her er et par symptomer, der tyder transmission problemer, og hvilke dele kan have behov for reparation eller udskiftning. Dybest set, ville to ting tyder du har problemer med din transmission. Først er, at din bils motor starter og køre problemfrit, men din bil vil ikke bevæge sig overhovedet. For det andet kan din bil flytter okay, men det vil være træg, som hvis strømmen er ikke korrekt overført til hjulene.

  • Check for væskestande. Kontroller gear oliens niveau, og du skal udskifte væsken, hvis det er under minimumsniveauet, og hvis det ikke længere er tyktflydende nok, eller hvis farven er blevet til brun eller sort.
  • Check for filter træsko. Nogle problemer kan skyldes simple træsko i filteret, hvilket forårsager snavs og opbygning til at køre gennem gearene. Du kan få din transmissionsolie filter udskiftet med lave omkostninger. Faktisk bør en ændring i gear olie og filter være den første ting at gøre, hvis du har mistanke transmission problemer.
  • Kontrollér for lækager. Du kan også bemærke lækager på din indkørsel eller garage. Gear olie er normalt farvet rød, og så hvis du ser rødlig eller brunlig væske på de steder, du normalt park, så er det sandsynligt, at du har en utæt transmission. En bilens gearkasse er normalt lukket, og der er kun få steder, hvor den kan springe læk. Du kan også tjekke mellem gearkassen og motoren, ved drænhul under gearkassen, vælgeren aksel (som forbinder din stok shifter til gearkassen), og væsken påfyldningsrøret base. Hvis du opdager en utæthed, så er du nødt til at have gearkassen undersøges af en kompetent mekaniker snart.
  • Sticky gearskiftere. Hvis bliver svært at skifte (manuel gearkasse), eller hvis bilen er rykvis, når den automatiske transmission skifter op eller ned, så ville du nødt til at have transmission kontrolleret. Det kunne være et problem med gearolie.
  • Slibning lyde. Det er normalt at have slibning lyde, når du skifter til bakgear. Men når du kører med normal hastighed, og du får slibning lyde, eller hvis din bil vibrerer for meget, når starter fra i stå, så skal du måske nødt til at have din transmission genopbygget eller repareret.

Vedligeholdelse og diagnosticere bilens transmission. Check for væskestande.
Vedligeholdelse og diagnosticere bilens transmission. Check for væskestande.

Transmission reparationer og genopbygger er dyre, og kunne tage en masse tid. Derfor, hvis du bemærker nogen af ​​disse problemer, så prøv at løse dem, så snart du kan for at undgå mere besvær.