E2a

Udskiftning af rem: bil reparation og vedligeholdelse

Tips til fastsættelse af en Serpentine bælte og mere

Navnet "ventilatorrem" er lidt af en misvisende i dag, fordi båndet kører meget mere end blot en fan. Det er ofte kaldes et tilbehør bælte. Den ventilatorrem går omkring en trisse fastgjort til svinghjulet og beføjelser tilbehør pumper og motorer, såsom vandpumpe, klimaanlæg kompressor, generator, el-bremser og servostyring pumpen. Nogle biler har en stor Serpentine bælte, der driver alle de accessoriske motorer. Andre biler opdele arbejdet mere jævnt ved anvendelse af anvendelse af to bånd. Så som du kan se, rem, er vigtige elementer og bør være på din bil vedligeholdelse liste over emner til at kontrollere fra tid til anden.

Udskiftning af rem: bil reparation og vedligeholdelse. Rutinemæssig inspektion.
Udskiftning af rem: bil reparation og vedligeholdelse. Rutinemæssig inspektion.

Uanset om din bil bruger en eller to bælter, kan du ændre din ventilatorrem med et stykke tid, og et par enkle værktøjer, som du allerede har omkring huset. Her er hvordan du udskifter din ventilatorrem:

 1. Rutinemæssig inspektion: Du skal inspicere remmene hver gang du ser under kølerhjelmen at praktisere god auto vedligeholdelse. Kig efter revner og flossede sektioner. Hvis nogen del af det indre af bæltet er revnet, eller hvis nogen del af Cording i bæltet er flosset, så bliver du nødt til at erstatte det.
 2. Fan bælte diagram: Din bil har en diagram, der beskriver stien af bæltet på netop din bil. Før du tager bæltet ud, tjek diagrammet under kølerhjelmen. Det er som regel på den plastikdækslet over ventilatoren. Følg diagrammet præcis når du fjerner den gamle rem og når du installerer det nye. Diagrammet viser også, hvor en speciel skive, kaldet remstrammeren er placeret. Du kan justere strammeren at ændre, hvordan stram remmen er som det går omkring remskiverne.
 3. Tag det gamle ventilatorrem: Tag den gamle rem ud af remskiverne. Du skal bruge en skruenøgle eller to at løsne spændingen på båndet. Tension systemer varierer mellem mærker, men virkningen af ​​hver er stadig den samme: De fastholder en stram selen, når i brug, og de giver dig mulighed for at justere spændingen. I dette tilfælde ønsker du at mindske spændingen på remmen, så du kan skubbe det ud af remskiverne.
 4. Få den rigtige størrelse udskiftning bælte: Du bliver nødt til at få den rigtige størrelse udskiftning bælte på ethvert lokale auto dele butik. Det er meget vigtigt at matche den nye form med det gamle. Tag den gamle rem med dig til butikken for at sammenligne med den nye rem. Undertiden den nye er en lille smule forskellig længde. Hvis det er en centimeter eller så kort, så er OK. Det vil sandsynligvis strække ud en lille smule. Hvis det er lidt for lang, spørge sælger til at hjælpe dig med at finde en tættere match. En længere bælte er ikke acceptabelt.
 5. Installer den nye rem: Ved udskiftning fan bælter, rute den nye rem gennem remskiverne så den bruger nøjagtig den samme sti som den gamle rem. Du kan være nødt til at løsne strammeren en lille smule mere for at glide den nye rem på den endelige remskive. Se diagrammet for at kontrollere dit arbejde. Efter den er på plads, skal der spændes ved hjælp af spænding justering på din bil.
 6. Nyttige ventilatorrem reparation tips: Bæltet skal være stramt, og bør ikke hvine når motoren kører. At afgøre, om det er stramt nok, skal du fjerne noget, der kunne sætte sig fast i bevægelige dele og tænde motoren. Tænd for klimaanlægget. Hvis båndet ikke sladre, så er det nok stramt nok.

  Når du strammer bæltet, skal du passe på ikke at få det for stramt. Hvis det er for stramt, vil lægge for meget vægt på alle remskiver i systemet og vil forårsage en til at mislykkes over tid.

  Tips til fastsættelse af en serpentine bælte og mere. Tag det gamle ventilatorrem.
  Tips til fastsættelse af en serpentine bælte og mere. Tag det gamle ventilatorrem.

  Undertiden båndet begynder at sladre få dage efter installationen. Dette er fordi det nogle gange vil strække lidt. Du skal blot stramme det lidt ad gangen på til justering. Dette bør hjælpe med at slippe af med hvin.

Nu kender du et af de vigtigste aspekter af bilreparationer : udskiftning af rem.