E2a

Sådan wire hækle

Hvis du ved, hvordan man hækle sweatere og andre beklædningsgenstande

Hvis du ved, hvordan man hækle sweatere og andre beklædningsgenstande, kan du prøve, hvordan du gør wire hækle. Wire hækling er meget ligesom den regelmæssige hækle, men i stedet for at bruge garn og hækling tråd, vil du bruge wire. Det et ideelt projekt for dig, hvis du ønsker at komme op med unikke smykker, vedhæng, prydgenstande og wire dekorationer til dit tilbehør. Alt det kræver er en lille smule af praksis, og du kan allerede komme op med store stykker.

Sådan wire hækle. Materialer, som du har brug for.
Sådan wire hækle. Materialer, som du har brug for.
  • Materialer, som du har brug for. Køb 28-gauge wire, en metal hæklenål og en bidetang. Hvis du ønsker en tyndere wire til at starte med, kan du købe en højere gauge. Når du går til kunst og kunsthåndværk butik, så fortæl dem, at du kommer til at hækle tråd og de vil give dig den type hæklenålen som du har brug til dette formål. Du kan også få nogle perler til at sætte på din hæklet ledning.
  • Har en grundlæggende kæden. Du er nødt til at øve at vænne sig til wiren og hækle det først, før du kan oprette smykker stykker. Til at starte, øve sig en kæde søm med wiren. Instruktionerne er de samme som standard hækle, men det kan være sværere at manipulere, da du arbejder med et hårdt materiale. Øv dine masker og gøre dem så lige som muligt. For at gøre en simpel kæde, binde en knude med en løkke på tråden. Sæt hæklenålen i loop og få wiren. Forsigtigt trækkes tråden tilbage ind i løkken for at gøre kæden. Fortsæt med at gøre dette indtil du har en lang kæde wire.
  • Tilføj perlerne. Når du får brugt til at gøre de grundlæggende kæden, kan du tilføje perler til din wire hækling. For at gøre dette, bare indsætte perlerne, du ønsker at wiren, før du begynder at hækle. Bagefter fortsætte som du normalt ville gøre en kæde. Når du ønsker en perle på kæden, bare glide i en perle, og derefter fortsætte med hækle. Det kan tage lidt øvelse at komme op med et perfekt design, men du vil vænne sig til det efter et stykke tid.
  • Praksis hverdagen. Wire hækle kan skade dine hænder efter et stykke tid siden tråden kan være svært at håndtere. Øv dine færdigheder hverdagen, så du kan gå videre til mere avancerede mønstre til at hjælpe dig med at komme med forskellige designs. Der er masser af tråd hækling mønstre, som du kan tjekke ud på internettet, så du kan øve dig at lave nogle mønstre, eller du kan lave din egen design og eksperimentere.

Nu hvor du kender det grundlæggende i wire hækle

Nu hvor du kender det grundlæggende i wire hækle, kan du gå videre og foretage andre brikker. Du kan tjekke hjemmesiden Wire hæklede mønstre . Denne hjemmeside har en masse af tråd hækling mønstre med billeder og trin for trin instruktioner, som du nemt kan følge. Nogle af de elementer til rådighed der er tråd og perle armbånd, brocher, daisy øreringe, start øreringe, wire halskæde med vedhæng og meget mere.