E2a

Sådan vinder og deltage i NaNoWriMo

NaNoWriMo er en forkortelse for National Novel Writing Month. Det er en skriftlig konkurrence afholdes hvert November som sigter mod at skrive et udkast til en roman med halvtreds tusinde ord i løbet af tredive dage.

Det har en interessant begyndelse, hvor en fyr ved navn Chris Baty udfordrede sine venner til at skrive en halvtreds tusind ord manuskript på blot en måned. De havde ikke nogen vindende præmie, bortset fra opfyldelse af at have gjort en halvtreds-tusinde-word roman i en måned, hvilket svarer til en 175 - siders bog.

Denne handling spredes fra mund til mund og via internettet

Denne handling spredes fra mund til mund og via internettet, hvor den voksede mere og mere populært hvert år, nåede endda hundredtusindvis af forfattere, der har til formål at skrive en halvtreds tusind ord roman så godt. Du kan deltage i konkurrencen, hvis du tror, ​​at du er en produktiv forfatter og har tid og modet til at skrive din egen roman. Her er nogle skridt.

Skriv en disposition

Sådan vinder og deltage i NaNoWriMo. Skriv en disposition.
Sådan vinder og deltage i NaNoWriMo. Skriv en disposition.

Skriv en disposition. Det er vigtigt at udarbejde en skitse for din roman og konceptualisere de tegn, indstillinger og andre vigtige elementer i din roman. Dette er vigtigt, så du vil have en vejledning om, hvad du vil gøre, og dermed vil du ikke gå tabt undervejs.

Tilmelding til konkurrencen

Tilmelding til konkurrencen. Du kan tilmelde dig online til konkurrencen starter i oktober. Tilmelding vil også gøre dig berettiget til at deltage i online-fora og diskussioner, så du kan få råd om, hvordan du gør din roman interessant og realistisk. Du kan også købe Chris Baty bog med titlen, No Plot? No Problem, som også giver dig ideer til plotte din roman, og hvordan man får ved det.

Forbered setup for din roman skrivning

Forbered setup for din roman skriftligt. Det er ikke anbefales, at for dig at gøre din skriftligt i løbet af de små timer om natten eller solopgang. Du bør forsøge at gøre det i løbet af dagen, i løbet af din fritid, når du har nogle inspiration. Du kan købe et stort antal pad papir og kuglepenne, hvis du beslutter dig for at skrive ned din udkast.

Denne handling spredes fra mund til mund og via internettet. Tilmelding til konkurrencen.
Denne handling spredes fra mund til mund og via internettet. Tilmelding til konkurrencen.

Medbring dette overalt du går, så du kan skrive et par hundrede eller tusindvis af ord, når du føler trang til at gøre det. Du kan også bruge din egen personlige computer, så du vil være i stand til at have en nem ord tæller for din dag arbejde.

Skrive din roman: Det er tilladt at starte din roman november først, ikke tidligere. Du skal være i stand til at indsende din udkast, færdige eller ufærdige på eller før 30. november. Du bør i det mindste skrive tyve tusind ord på den første uge, så du vil have en lavere word kvote på de efterfølgende uger.

Du skal skrive så mange ord, som du kan

Du skal skrive så mange ord som du kan. Husk, at så længe du skriver mange ord, er det okay. Der er en separat konkurrence for at redigere dit arbejde. Må ikke bekymre dig, hvis dit arbejde ikke er poleret, andre forfattere gør det samme.

Deltage i en online konkurrence af skriftligt er en måde at forbedre dit ordforråd og problemløsning færdigheder. Du behøver ikke at skrive en perfekt roman, men færdiggøre halvtreds tusinde ord er en ting, du rent faktisk kan prale af.