E2a

Sådan vært et maskebal

Tilbage i dag

Tilbage i dag, var maskerade bolde de mest overdådige og mest elegante sociale begivenheder i high society. I dag har disse begivenheder er blevet overskygget af andre temaer. Men en gang i et stykke tid, at bringe dette kostumebal tilbage, kan stadig pique kuriositeter af gæsterne, da det kan bringe tilbage en alder, hvor skjule din sande identitet med en maske, mens blander sig med forskellige mennesker var på mode. Så hvis du er på udkig efter en klassisk fest tema, så du virkelig kan ikke gå galt med denne ene. Her er nogle ideer til, hvordan man kaster, og være vært for et maskebal, en, der vil blive talt om i mange år fremover.

  • Pick et tema. Du kan tænke, at fordi det var en saga blot, at du bliver nødt til at holde fast i de traditionelle temaer ligner en victoriansk indstilling. Nå, virkeligheden er, at du kan blande det lidt op. Det vigtige er essensen af ​​maskeret din identitet med en maske. Derfor kan du gå med forskellige temaer, såsom et sort slips affære, en retro 70'er eller 80'er begivenhed eller en urban kostumebal. Det er virkelig afhænger af, hvad du tror vil klikke med gæsterne.
  • Sætte bolden detaljer. Før du sender ud inviterer på datoen og tidspunktet for hændelsen samt spillestedet bestemme. Stedet virkelig vil afhænge af den optælling for bolden. Hvis du planlægger en stor fest med over hundrede gæster, så du måske ønsker at lease en reception hal eller klub for en aften.
  • Send invitationer. Færdiggør gæstelisten og sende invitationer ud. Sørg for, at inviterer matche temaet for bolden. Det er vigtigt, at den dato, tid og sted for den part er klar på invitationen for at undgå forvirring. Desuden skal du sørge for at forklare temaet for den part, og at hver gæst skulle komme i en passende kostume. Herunder et notat, der informerer en gæst til RSVP anbefales som godt.
  • Forbered mødested. En dag før arrangementet, begynde at dekorere mødested for bolden. Brug dekorationer, der passer til temaet. For eksempel, hvis du går med retro tema, så vil du ønsker at bruge tie-farvet stof, psykedelisk indretning samt et diskotek bold til dekorationer.
  • Lej en restauratøren. Fødevarer, forfriskninger og sprut er et must, så sørg for at du er i stand til at tjene dem til dine gæster. Hvis spillestedet giver catering service, så overveje at ansætte dem som cateringvirksomheder så godt. Hvis ikke, leje en tredjepart restauratøren for begivenheden. Sørg for, at tjenesten leveres med en bar, bartender og et godt udvalg af sprut.
  • Leje underholdning. Balls vil gøre godt med en DJ og et godt lydsystem. Men hvis du føler, at begivenheden kunne drage fordel af levende underholdning, så kan du måske leje en kunstner eller band. Men sørg for, at musikken passer til temaet så godt.


Sådan vært et maskebal. Sætte bolden detaljer.
Sådan vært et maskebal. Sætte bolden detaljer.

Med alle de elementer på plads, skal du være i stand til at være vært for en vellykket og moderigtigt maskebal. Sørg for at du har nok masker til dine gæster, da dette er det vigtigste element i ethvert maskebal.