E2a

Sådan vælger du woodcarving værktøjer

Woodcarving kan defineres som en kunst at skabe og dekoration træ ved at skære med en skarp håndholdt værktøj. Der har været træskærere siden det tidspunkt, hvor mennesker har brugt værktøj. Disse værktøjer producere skåle og kopper med detaljerede værker af ren kunst. De er ansvarlige for at gøre træskærerarbejde interessant og yderst tiltrækkende for praktikere i alle kulturer over hele verden. Hvis du er interesseret i carving træ, skal du lære, hvordan du vælger værktøjer, der anvendes til træskærerarbejder.

Sådan vælger du woodcarving værktøjer. Det betyder, at du er nødt til at blive fortrolig med de forskellige værktøjer, før du begynder at købe værktøjer, du måske aldrig bruger.
Sådan vælger du woodcarving værktøjer. Det betyder, at du er nødt til at blive fortrolig med de forskellige værktøjer, før du begynder at købe værktøjer, du måske aldrig bruger.

  1. Det betyder, at du er nødt til at blive fortrolig med de forskellige værktøjer, før du begynder at købe værktøjer, du måske aldrig bruger. En grundlæggende værktøj sæt omfatter normalt en forskærerkniv, gouge, mejsel, V-værktøj, veiner og skarphed udstyr. En forskærerkniv bruges til at skære, skære og udglatning træet. En gouge er en buet skærkant til carving runder, fejende kurver og lavninger. Mejslen anvendes til rensning flade overflader og linjer. V-værktøjet er for at sætte fokus på linjerne. Og veiner er en dyb gouge med en skærende kant formes til en U. og skarphed udstyr er vigtigt for opretholdelsen af ​​kanterne. Også en hammer, sammen med en speciel skrue vil gennemføre en carver s kit.
  2. Det har altid været et dilemma for begyndere i træskærearbejde at producere deres egne woodcarving værktøjer. Det er således foreslået, at disse uerfarne woodcarvers begynder med amatør værktøjer, som har kortere længde shanks, sammenlignet med de værktøjer, der anvendes af avancerede træskærere, hvilket gør dem lettere at håndtere. Professionelle værktøjer med længere skafter giver mere arbejde at gøre på én gang. Men både faglig længde og amatør længde værktøjer giver den samme størrelse og sweeps. Værktøj skiftevis poleret og slebet. Oftentimes, skafterne og klinger af værktøjerne er rene og glatte. Håndtag på værktøj er for det meste lavet af træ, men markederne i dag tilbyde forskellige stilarter. De kan være runde, ottekantet, kvadreret med vinklet-kanter, håndtag med enkelte eller dobbelte hoops, plast håndtag, læder capped håndtag eller gummeret håndtag.
  3. Men, uanset stil appellerer til dig, skal du huske, at redskaber skal være meget skarp for at levere deres funktion. Du skal dog altid huske på, at det er umuligt at have et komplet sæt af træskærerarbejde værktøjer. Disse værktøjer afhænger af, hvilken slags projekt, du ønsker at opnå. Der er værktøjer, der anvendes til udskæring af en blomst, der kan ikke være hensigtsmæssigt, hvis du ønsker at skære en gudinde.
  4. Du vil også nødt til at holde på opdatering og tilføje din samling af værktøjer, så du er udstyret med nye teknikker i udskæring. De værktøjer diskuteret ovenfor er de mest almindeligt anvendte og set i et grundværktøj indstillet til træskærearbejde.
  5. Du er nødt til at fortsætte med at bruge dine værktøjer, fordi, som du holder bruge dem, vil du være i stand til at møde dig carving behov. Det giver mening altid at holde bits slebet og i god stand for at beskytte dine investeringer i disse værktøjer.
  6. Du kan holde dine værktøjer i stor tilstand ved at gemme dine bits i en holder, så at holde dem fra at ramme hinanden, ikke at anvende for meget pres, mens du bruger den, rense den med en messing børste og fjerne savsmuld efter brug.

Disse er blot nogle af de tips, der er bestemt for god vedligeholdelse af dine værktøjer. Husk, at god vedligeholdelse forlænger levetiden af ​​de værktøjer, du har.