E2a

Sådan vælger dekorationer til en slummer fest

Alle elsker en slummer fest

Alle elsker en slummer part. Med venner over, er det svært ikke at have det sjovt hele natten lang. Enhver slummer part vil være ufuldstændig uden den rigtige dekorationer. De hjælper sætte stemning. Fordi alt der sker i soveværelset, du ønsker det at blive dekoreret til en fest. Det kan være svært at finde de relevante slummer part dekorationer. Men med et par enkle tips, vil du få mere opfindsomme idéer.

Her er et par enkle tips om, hvordan du vælger dekorationer til en slummer fest:

  1. Overveje, hvem du kaster slummer fest for. Forskellige aldre har meget forskellige slummer parter. Dette vil hjælpe dig med at vælge de rette dekorationer til den rigtige aldersgruppe. Kønnet af dem, der vil være at have en kammerat vil også være vigtigt. For eksempel vil en lille pige helt sikkert vil have en prinsesse-tema slummer fest. På den anden side kan en lille dreng ønsker en ydre rum tema slummer part.
  2. Kombiner afprøvede fest dekorationer med nye og innovative virksomheder. Balloner og hatte er, hvad du normalt ville finde i partiet. De tilføjer en festlig touch til ethvert rum. Du kan endda få dem personligt med et navn trykt på hver enkelt. Du kan også få dem i forskellige former og størrelser, for at gå med din slummer fest tema. Hatte kan være af forskellige former og størrelser, også afhængigt af slummer part.
  3. Binde alle dine elementer sammen. Sørg for at alle dine dekorationer i overensstemmelse med din valgte tema. Dette vil skabe et mere sat sammen se til ethvert rum. Arkene og dyner skal matche temaet. For eksempel, for en fe prinsesse tema værelse vælge ark i pink, lilla eller sølv. De gardiner eller persienner bør ændres så godt, hvis det er muligt. Servietter, bør paptallerkener, kopper og spise redskaber ikke blive glemt. De kommer i alle farver og prints, så du har en masse forskellige muligheder.
  4. Kig efter interaktive dekorationer såsom engangskameraer, makeup-stationer, og andre. Disse vil også tjene som underholdning for gæsterne. En anden idé ville være at oprette en kage-udsmykning station, hvor gæsterne kan dekorere deres egen cupcakes med forskellige farvede frostings, drysser og slik.
  5. Oprette en tabel i soveværelset. Gæsterne kan få snacks eller drikkevarer i tabellen. Du kan også placere alle de andre part leverancer der. Sørg for, at den også er dekoreret i overensstemmelse hermed. Bordtæpper er en fantastisk måde at dekorere tabellen betjener uden at skulle bruge alt for meget.
  6. Dine part favoriserer bør være præsentabel nok til at dekorere. Vælg poser i lyse farver eller udskrifter. De bør også følge det overordnede tema for slummer part.
  7. Pynt med gumballs i en krukke. En rigtig nem måde at dekorere enhver slummer part er at tage gumballs, som er adskilt af farver, og læg dem i store, se-gennem glas. De tilføjer en legende twist til ethvert rum.

Sådan vælger dekorationer til en slummer fest. Overveje, hvem du kaster slummer fest for.
Sådan vælger dekorationer til en slummer fest. Overveje, hvem du kaster slummer fest for.

Med disse enkle tips, kan du dekorere en slummer part når som helst.